Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Maramuresin väkeä

Ismo Savimäki

Kesäkuun alussa käveleskelin tyttäreni kanssa pitkin pohjoisromanialaisen Maramuresin kyliä. Heittäydyin juttusille ihmisten kanssa aikamoisen usein - usein seurauksena oli paitsi kuvia myös kutsu kotiin syömään vuohenjuustoa ja savustettua läskiä tai sitten hevoskärryn kyytiin. Ikävä tulee noita ihmisiä!

Tyttö Budestista

Keskiarvo: 3.7
Poika Botizasta

Keskiarvo: 3
Emäntä

Keskiarvo: 3.5
Mummo

Keskiarvo: 3.1
Vanha mies

Keskiarvo: 3.8
Hevosmies

Keskiarvo: 3.1
Pariskunta

Keskiarvo: 3.8
Työmies

Keskiarvo: 3.6
Ystävykset

Keskiarvo: 3.1
Kirkossa

Keskiarvo: 3.7

Annetut kommentit

Vanhamies, Pariskunta ja Kirkossa mielenkiintoisimmat työt.
Millä kielellä jutustelitte?
Romaniaksi. Pänttäsin kieltä talven aikana reissua varten, mutta kovin syvällisiin keskusteluihin ei tietenkään siltä pohjalta vielä päästy. Italiaa osasi jokunen, englantia ei juuri kukaan.
Mukavia henkilökuvia, tasaisen hyvä sarja. Aleksandran listaamat suosikit sopii mullekin, mutta lisäisin vielä tuon ensimmäisen kuvan.
Hyvä ja mielenkiintoinen sarja. Mun kolmen kärki on Kirkossa, Emäntä, hevosmies, Tyttö Budestista.
Hienoa jälkeä. Parhaina pidän Emäntää ja Pariskuntaa, niissä on muutakin kuin hyvä muotokuva, niistä henkii pailkallinen elämäntapa. Työmiehen ilme on mieltä ilahduttava. Mistäpä Suomesta enää löytäisi näin aitoja tyyppejä.
Persoonallisia kuvia
Miellyttävä näyttely. Tämän olisi voinut pitää puhtaasti poseeraussarjanakin. Erityisesti suosikeikseni nousivat Tyttö Budestista ja Työmies. Noissa malli on vahvasti kontaktissa kuvaajaan. Ehkäpä tässä näyttelyssä eniten miellyttää teeskentelemättömyyden kuvaaminen.
Kauniita kuvia niin sisällöllisesti kuin teknisestikin. Jokainen kuva puhuttelee, se on harvinaista. Erinomainen näyttely kokonaisuudessaan. Aukeassa harvoin mikään pysäyttää, tämä pysäytti. Antaisin 12 pistettä jos voisin.
Koskettava ja mielenkiintoinen sarja.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.47 (248 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty