Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Konzepht 6x6

Karin Stenvall

This love
This love is a strange love
A faded kind of day love
This love

I

Keskiarvo: 3.7
II

Keskiarvo: 4.2
III

Keskiarvo: 3.5

Annetut kommentit

Valmistautuminen häihin? Häämekon valmistus haavehetki, nukkumaanmeno lattialla kenties kutsut, viimeinen kysymys itseltään- olenko varma tästä?
Katsojalle jää kysymykseksi, miten kävi?
En tiedä nuo tuli mieleen:)
Upeita, huolella suunniteltuja kuvia.
Lahjakkaasti toimittu.
vakavia ja hartaita, kohtalokkaita. mysteerikuvia.
Neliömuodon olet saanut elämään hienosti! Virkistävää katsella vaihteeksi näin tietoisen asetelmallisesti toteutettuja henkilökuvia. Herkulliset värit. Olisikohan ollut vielä parempi kuvaparina (I+II)? Samana pysyvä haaveksiva ilme alkaa kolmannessa jo tuntua inasen kuluneelta. Ja nyt tsekkaamaan muita kuviasi...
tolkuttoman onnistuneita, jälleen kerran.
Ismoa peesaan siinä, että kuvauspaikan somistamiseen ja asetteluun on nähty vaivaa, mikä on hyvä. Lisäksi tykkään tästä neliskanttisesta kuva-alasta. Näissä kaikissa on jotain, joka saa viipymään. Mietin, että miksi erityisesti tykkään, niin täytyy sanoa, että näistä mikään ei pyri alleviivaamaan jotain tiettyä tarinaa tai muuten ohjaamaan väkisin johonkin suuntaan, vaan jättävät tulkinnan varaa kaikesta harkitusta asettelusta huolimatta. Jokainen voi katsoa näitä omasta kokemusmaailmastaan nähden. Sarjana nämä kuvat yhdistää toiminnan pysähtyminen. Erittäin hyvä sarja.
Tarinallisuus ja samalla arvoituksellisuus, harkitut yksityiskohdat, korkea laatu ja oivallinen varjon käyttö tunnelman luojana tekivät minuun suuren vaikutuksen. Ehkä silloin tällöin on totta, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kiitos. Oli ilo.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.79 (234 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty