Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Metsät

Aino Auranen

Unohdukset
Keskiarvo: 4
Totuuden Kai-puu humisee metaforissa
Keskiarvo: 4.1

Annetut kommentit

Molemmat antoisia runoja, oli ilo lukea. Kiitos.
Hieno, hieno kokoelma. Tässä todella on metsän henki, rakkaus ja kaipuu sitä kohtaan.
Paras aukea-kokoelmasi tähän mennessä
Kaksi vahvaa, hyvää runoa. Kiitos!
Kakkosten antajat paljastakaa itsenne..
Aino, muistathan, että kukaan ei saa kaikkia tykkäämään.
Susanna, muistan toki enkä tarkoita etten ansaitsisi kakkosia, vaan että kummastelen miksi huonot pisteet annetaan aina nimettöminä ja vasta sen jälkeen kun on saanut paljon vitosia ja nelosia :)
Siksi, koska onhan pelkkä numerokin ihan hyvä palaute sinänsä, ainakin mulle. Mistä paljon tykätään, sillä minimissään pari vihaajaa.
ei ole tuo muuten ihan totta
No jos kansan keskuudessa äänestettäisiin "edistetäänkö vanhusten terveyttä räjäyttämällä maailma", salee 99% äänestäisi, että ei, mutta AINA on vastustajila ja ei-tykkääjiä ja eri mieltä olijoita, kun mennään suurempiin lukuihin ja 24 on tarpeeksi suuri. Kaksi ei edes ole huonoin mahdollinen, jos joku haluaisi vaan olla häiriöksi, miksei pläjäyttäisi vaan ykköstä sitten?
No onhan tuo noin. Mutta jos vaikka tulisi laki että ruotsin kieltä ei puhuta Suomessa, niin kyllähän siitä paljon pidettäisiin mutta olisi vihaajiakin aikamoinen liuta.
Molemmat tekstit kuvaavat vaihetta, joka on lapsuuden ja aikuisuuden välissä. Vertaukset metsään ja puuhun ovat luontevia ja aidon tuntuisia. Ei "kuolleita puita". Risukkoa ja "hämäriä koloja", pelottaviakin, mutta nehän kuuluvat asiaan. Ce la vie!
Rouhea kokoelma. Jano sammui.
Aino, niin olisikin, mutta enkö mä sitä meinaakin? Kaikella on vihaajansa ja se on hyäksyttävä. Sanallinen palaute olisi aina kiva, mutta ainakin mulle kelpaa numero myös hyvin, onhan sekin palaute. Mitä järkeä koko numeroinnissa muuten edes olisi?
Aa no ymmärrän mitä tarkoitat. Ja tottahan toki numerointi on hyvää palautteen antoa, nimellinen numerointi olisi vielä parempaa. Toisaalta näin nimettömänä säilyy tietynlainen mielipiteenvapaus mikä sinällään on hyvä asia :)
Tämä jos mikä on mystisesti välimatkoja kasvattava. Nuo muinaiset kirjaimellisen uskonnolliset palvomisrakenteet ovat kuitenkin niin sekavia ja kohtalokkaita, että hyvä kun tällaisia runoja on sentään sellaisista maailmoista saatu tehtyä. Olettaen tietenkin, että itse eläisit tuolla metsämaissa...
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.03 (36 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty