Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Lähde: elämä

Harri Holtinkoski

Taipaleiden takaa olemme tulleet
Keskiarvo: 4
Elämä oli ennen toisenlaista
Keskiarvo: 4.1
Sattumakortti
Keskiarvo: 4.1
Smart
Keskiarvo: 3.9
Hyvän pisteen levähdyspaikka
Keskiarvo: 3.7
Uusi aamu
Keskiarvo: 4.3

Annetut kommentit

Yksi parhaista kokoelmistasi Harri! Tasaisen vahvoja runoja. Herättivät paljon mielikuvia ja ajatuksia, joita jäin yhä miettimään. Hienoa! Kiitos!
Minustakin tämä oli ilman muuta yksi parhaista. Sanotaanko näin, että olen lukenut sinulta ehkä vielä ripauksen kiehtovampaa sisällöllisesti, mutta näissä oli jotenkin omaa luokkaansa oleva ammattimainen ote. Hyvin hiotun oloisia ja harkittuja. Ehkä vahvemmin kuin koskaan ennen. Että siinä mielessä ihan paras kokoelmasi. Se "ammattimaisuus" nyt ei aukeassa kumminkaan kovinkaan tavallista ole, vaan pikemminkin harvinaisuus, vaikka hyviä kirjoittajia täällä paljon onkin, mutta varmuus puuttuu. Tässä sitä todella oli.
Paras kokoelmasi. Antin kanssa olen samaa mieltä ammattimaisesta otteesta. Itsevarmuus näkyy. Nyt potkaistaankin kunnolla! Samaa rataa vain ja yhä ylös!
Todellakin yksi parhaista kokoelmistasi. Loistavaa jälkeä.
Korkeatasoinen, hempeän, lempeän, asiallisen, luontoystävällisen ihana kokonaisuus. Upeita luontokuvia, todellista elämää sekoitettuna rakkauteen ja hyvään oloon, faktaan ja fiktioon - uskoisin. Vankkaa, varmaa, vahvaa, väkevää jälkeä/kynänjälkiä, mansikanmakuja!
Mieletön kokoelma.
Tuota sattumakorttia on oppinut jo pelkäämään - ja ex-vaimojen kanssa pelatessa vie noppatuuri aina yöpymään heidän taloissaan erottajalla :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.02 (61 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty