Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Provinssi

Kalle Jokinen

Nimekertookin jo kaiken tarvittavan. Eli kuvia 2007 Provinssi Rockista. Lavalta ja ympäriltä. Tästä tuli aika pitkä, mutta toivottavasti jaksatte katsoa.

MUCC

Keskiarvo: 2.2
Sydän Sydän

Keskiarvo: 2.8
Laiska, Tyhmä ja Saamaton

Keskiarvo: 3.4
Lepoa

Keskiarvo: 1.9
Homopoppari Turusta

Keskiarvo: 2.7
Miesseuraa

Keskiarvo: 2.3
LAPKO

Keskiarvo: 2.7
Kameramies

Keskiarvo: 2
Flogging Molly

Keskiarvo: 2.1
Disco Ensemble

Keskiarvo: 2.5
Laastarointia

Keskiarvo: 2.1

Annetut kommentit

muutama ihan mukavan oloinen kuva, mutta näyttelynä aika vaisu ja tunteeton. festarifiilis jää saavuttamatta näissä kuvissa. osa kuvista turhia räpsyjä, varsinkin Girl Power, jossa ei ole mitään ja joka on erityisen huonolaatuinen. Samoin Lepoa on mitäänsanomaton. Laiska, Tyhmä ja Saamaton on kuvana varsin onnistunut. muuten: Homo Poppari vai Homopoppari ja Mies Seuraa vai Miesseuraa?
Näitä festarikuvia tiesi näkevänsä näihin aikoihin ja aina toivoisi näkevänsä jotain erityistä. Aika vaikeaa tuntuu olevan meiningin vangitseminen kameraan. Tässäkin on yritystä, mutta jälleen kerran ei säväytä.
samoilla linjoilla markon kanssa. aikalailla perus keikkaräpsyjä, mitään ihmeelisyyksiä ei ole tarjottavna paitsi.. sydän sydän oli ehdoton helmi tässä sarjassa. sumean ihmismassan keskellä pieni inhimillinen kosketus toisen ihmisen kanssa. herkkää!
Hyvä, että oli kuvia myös lavan ympäriltä. Olisi voinut olla enemmänkin pieniä poimintoja, yksityiskohtia, ilmeitä, tunnelmaa. Värien häivytystä noissa tunnelmakuvissa en oikein ymmärrä. Jos tätä ajattelee sarjana, niissä voisi olla ainakin logiikkaa: bändikuvat mustavalkoisena, tunnelma värinä. Nyt sävytys vaihtelee kuvasta toiseen.
Kuvat 2, 4, 6 sekä viimeinen olivat omat suosikkini, jotka olisivat riittäneet omaksi näyttelykseenkin. Varsinaisista bändikuvista en ole niin innostunut, koska "näitähän on nähty".
2,6 ja viimenen on parhaat, näyttää hyvin festarihälinää ja tunnelmaa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.44 (236 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty