Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

huorat

Riikka Sormunen

partygirl

Keskiarvo: 4.1
täydellinen

Keskiarvo: 4
oral awards

Keskiarvo: 4.1
sensuelli vajaa

Keskiarvo: 4
kallis

Keskiarvo: 4
pehmeä este

Keskiarvo: 4.3
vadelmamonopoli

Keskiarvo: 4.2
nana

Keskiarvo: 3.9
romanssit

Keskiarvo: 4
bambilove

Keskiarvo: 4.4
tuima ja kirsikka

Keskiarvo: 4.1
topmodel

Keskiarvo: 4.3
fuck u

Keskiarvo: 4.2
dear musical

Keskiarvo: 4.4

Annetut kommentit

Todella hyviä töitä! Annoin kaikille 4 pistettä. En voinut antaa vitosta koska tiedän että sinulta on tulossa vieläkin parempaa matskua joten säästelin sitä vielä. Pidän tyylistäsi ja taulujen aiheista + onnistuneesta toteutuksesta. Tauluissasi on kaikki hyvän kuvataiteen elementit. Olen varma että tulemme kuulemaan sinusta vielä.
Jarin kanssa olen aivan samaa mieltä, paitsi että tulevat viitosen arvoiset työt eivät mielestäni estä antamasta näistä osalle neljän sijaan sitä viittä pistettä. Aivan loistavia olivat uudet tulokkaatkin. Sanattomaksi veivät sen suhteen, etten näille oikein rakentavaa kritiikkiä keksi vaikka yrittäisin.
Mukavaa että laitoit noita aikaisempiasikin taas tänne, pääseepähän taas tirkistelemään.
Leo vei jalat suusta :) Kiva että laitoit tänne myös vanhempia töitä.
Hyvä nähdä töitäsi täällä jälleen vieläpä tällaisena kokoelmana. Suosikkini on tuo ennenkin nähty "Kallis" herkullisen ilmeensä vuoksi. Työssä on esitetty kaikki oleellinen asennossa ja ilmeessä! Myös uusi top model mitä en ollut vielä nähnyt oli kyllä hyvä.
Ai että mä tykkään näistä! Kiva kun laitoit tällaisen koostenäyttelyn, ihanaa.
Arr, kaikki oli loistavia. Oikeasti odotin jokaisen työn jälkeen että seuraava ei voi olla enää näin hyvä, mutta näyttelyn yksikään työ ei ollut mitenkään turha tai siihen kuulumaton. Käyn noita vitosia laittelemassa ja kommentoimassa ehkä lisää myöhemmin.
Jonain päivänä sinä vielä saat sisältöä näihin nätteihin töihisi. Toistaiseksi töittesi katselu on kuitenkin vähän niinkuin ostelisi hyvännäköisiä keksipaketteja, ja kotona huomaisi että ne ovatkin tyhjiä.
herkullisia. Panisin jokaista.
Hämmentynyt. Näin rikasta kuvakieltä ja upeaa näyttelyä en ole aikoihin nähnyt, vaikka tuolla "oikeassa" taide-elämässä pyörin mukana ja seuraan tapahtumia. Tuo nimi "huorat" oli karkoittaa minut kauaksi. Onneksi ei huorata sillä tavalla kuin oikeassa elämässä on tapana. Huorataan mielikuvituksen rikkaudella, jos huorataan yleensä ollenkaan. Huoraaminen tarkoittaa taiteessa usein sitä, ettei ole omille periaatteilleen uskollinen, pahimmassa tapauksessa sitä, että huoraamalla hankkii itselleen petollista arvonantoa. Näissä töissä ei vaikuta olevan siitä kysymys. Joten nimi on petollinen. Mutta työt ovat hyviä. Parasta näissä on päällimmäisenä heijastuva ilottelu ja huumori.
kiitos kommenteista ja kehuista jne :)

nimetön: oisit voinu kirjottaa omalla nimelläsi, en mä tosta loukkaantunut. mun mielestä nätteys on jo itsessään hyvä saavutus! ja kyllä mä sen itsekin tiedän, että monet eivät näe näissä mitään sisältöä, eikä niissä kaikissa ole tarkoituskaan olla.

ongelma on ehkä siinä, että en ole enää tarpeeksi masentunut ja epätasapainoinen maalatakseni syvällisiä/ahdistavia kuvia, oon liian keskittynyt lietsomaan itsessäni löperöä ja tylsää onnellisuutta. se, että haluan maalata kauniita kuvia (naisia, vaatteita)toisaalta liittyy siihen että mulla on sellainen oikein surullisen epätoivoinen ja säälittävä tarve olla kaunis ja rakastettu (joka aiheuttaa tuskaa ja väärinymmärryksiä joka päivä!). et se on ihan ok jos siihen ei voi eläytyä.
Olen aivan töittesi lumoissa. Toivon sydämeni pohjasta, että sinusta tulee vielä suuri nimi! Nämä työt muodostavat hienon kokonaisuuden. Käytät todella kauniisti värejä ja mikä ehkä tärkeintä, osaat todella maalata! Ottaisin suunnilleen minkä tahansa seinälleni, tai kaikki. Nämä olivat ehdottomasti kauneinta, mitä olen pitkään aikaan nähnyt.
Hyvä tyyli, näitä katselee oikeen mielellään.
oon tykännyt näistä siitä lähtien kun näin ekan sun työn täällä. nää on niin ah. haluaisin kovasti (edes) yhden seinälleni.
Näiden töiden tekijä on äärettömän lahjakas nuori nainen. Näissä töissä on samanlaista eroottista latausta ja tunnetta kuin Gustaf Klimtin maalauksissa. Näiden töiden tekijästä tullaan kuulemaan tulevaisuudessa! Myös minä haluan Riikan tekemän työn seinälleni.
Jaa kun mun mielestä näissä nimenomaan oli sisältöä. Alkoi kuvittelemaan tarinaa heti päässään. Mäkin ostaisin, mutta onkohan mulla siihen varaa..? :)
Kiiltokuvia ilman sielua. Vähän niinkuin naiset itse!

Mä en tajua miten joku voi sanoa noin. Näissä taideteoksissa on päälleliimaamatonta tarinaa ja sielua, todellakin.
(jatkoa edelliseen) "ongelma on ehkä siinä, että en ole enää tarpeeksi masentunut ja epätasapainoinen maalatakseni syvällisiä/ahdistavia kuvia, oon liian keskittynyt lietsomaan itsessäni löperöä ja tylsää onnellisuutta." Riikka, syvällisyys voi olla muutakin kuin ahdistavuutta. Samoin onnellisuus ei välttämättä ole pinnallisuutta, ja ainakin minä löysin näistä jokaisesta työstä jotain. Esim. "kallis". Vaikka tämä päällepäin voisi näyttää kiiltokuvalta, ehkä siinä on juuri se tarkoitus. Itse koin, että se nainen yrittää peitellä herkkää sisintään kauniilla ulkokuorella. Oli loppujenlopuksi niin ahdistava kuva nimittäin ... No, ehkä mun sairasta mielikuvitusta :D. No, kuitenkin. Ehkä sinä Riikka alitajuntasi kautta saat näihin töihin tarinaa, jos itse ajattelet maalanneesi osan ilman mitään tarkoitusta. Nää on loistavia sekä ulkoisesti että syvällisesti.
a-a-aa, kauneuden vuoksi on eri asia kuin ilman mitään tarkoitusta. syvällisen käsittää jokainen omalla tavallaan, en siis tietenkään tarkoittanut että syvällinen=ahdistava.

paul pekkarinen: hiljaa senki isokala
Naisten sielunelämä ei tosiaan avaudu kaikille miehille. Varsinkin nuorille miehille se tuntuu olevan vaikeaa, mutta toivottavasti ikääntyminen auttaa asiassa. Tosin joillekin miehille naiset jäävät ikuiseksi mysteeriksi.
niinpä nii ja toimii tietty toisinpäinkin.

kaikille niille joita kiinnostaisi saada näitä omille seinille: kirjottakaa mulle sähköpostia jos mielitte jotain tiettyä kuvaa tai haluisitte kysellä yksityiskohtia usemmastakin, aukeassa on mun mielestä vähän liian vaikea keskustella sellasia :)
Kiitos kun laitoit työsi näyttelynä. Oli ihanaa päästä taas katsomaan niitä. Upeaa.
Tarinallisesti viihdyttävä kokonaisuus. Harvoin näkee töitä joissa mielikuvitukselliset ja ajatukselliset aiheet pääsisivät näin korkeatasoisella sekä samanaikaisesti kauniilla tavalla esiin. Nostan hattua.
Sinä olet kyllä lahjakas. Toivottavasti pääsi kestää tätä suitsutusta.
sä oot tosi hyv'
pus
Haastava kollaasi. Kryptattu sanoma ei tule olemaan ilmeinen kaikille. Teoksien substanssien löytäminen vaatii kastsojalta kykyä ymmärtää ja samaistua taiteilijan pohjimmaisiin visioihin.

Käytät tavaramerkkiäsi, Klimtin vaaleanpunaista rohkeasti ja naisellisesti. Harmaan läsnäolo on ilmeinen, suorastaan painostava. Musta harrastaa Frida Kahlomaista vuoropuhelua katsojan kanssa, luoden teoksille sievistelevän pinnan, joka saattaa hämätä harjaatumatonta silmää. Rajuja seksikuvauksia!

Ei mikään läpihuuto juttu! Tämä ei vain ole kaikille. Taiteen kauhukakara.
kiitos riikka kommenteista! olin ihan yllättynyt miten intohimoisesti ihmiset arvioivat täällä töitä.. :) pidän näistä paljon, eniten koskettavat ja naurattavat oral awards ja vadelmamonopoli. pehmeä este ja topmodel kivoimmat. kaunista mutta röyhkeää ja humoristista.
Taidokas, tunnistettava ja persoonallinen tyyli.
Homma on hallussa!
Pakko se on huutaa muiden kanssa että hyvä hyvä. Oot ihan mieletön.
stylee!
Ihan ihmeellistä. Parasta mitä oon täällä nähny. Lisää!
Nämä on kyllä upeita. Erityisesti tykkäsin töiden värimaailmasta, tyylikästä ja hyvin harmoniassa. Osaat myös tuoda tärkeät kohteet esille, mutta kuitenkin tavalla, että katsoja voi löytää teoksista jotain uutta seuraavalla kerralla (aluksi ihmettelin miksi 10. teoksen nimi oli "bambilove", mutta kyllähän sekin selvisi). Näitä olisi kyllä kiva nähdä jossain ihan livenä.
Alussa kun näin sun töitä olin aivan myyty. Ajattelin että joku on nyt keksiny jotain.

Mikä näissä alko rassaan on se että niihin on tungetaan kuin väkisin kaikkia piilomerkityksiä ja pikkunäppäryyksiä kuin pelkiksi koristeiksi, jotka sitten myöhemmin selitellään nokkelilla kielikuvilla (postmodernisti "kaikki on mahollista"). Muotokieli on tärkeämpää kun sisältö häviää. Tai sisältö oikeastaan vaan peitetään kaikkeen roinaan. Taitavaa ja älykästä edelleen kyllä!

Haluaisin nähä sulta "huonon työn", semmosen mitä et ikinä laittais tänne näytille.
Hieno kokonaisuus. Tykkkääään kovasti.Monet yksittäiset kuvat nousevat vielä yli muiden. Ihanaa feminaa.
("mulla on sellainen oikein surullisen epätoivoinen ja säälittävä tarve olla kaunis ja rakastettu (joka aiheuttaa tuskaa ja väärinymmärryksiä joka päivä!)
Jotenkin osuvasti sanottu. Minä tunnen samaa tuskaa, mutta en itsessäni vaan töissäni. Se on ärsyttävää ja toivon kovasti jonakin päivänä pääseväni irti moisesta tyhmyydestä. On ilo ollut jo muutamaan kertaan huomata, että voi/saa/pitää tehdä paskaa, ollakseen joskus jossakin asiassa hyvä:)
Sinun työsi ovat loistavia välähdyksiä, eivätkä kaipaa mielestäni mitään selittelyä. Jokainen katsoja näkee kuitenkin kuvan oman kokemusperänsä kautta ja toisilla se on erittäin suppea ja toisilla laajakin laajempi, reaktiot ovat sen mukaisia.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.15 (714 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty