Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tirpat IV

Kari Hyvönen

Lisää tirppoja.. Resize ja sharpen imagemagickillä.

Tyttötirppa

Keskiarvo: 2.5
Poikatirppa

Keskiarvo: 3.1

Annetut kommentit

2 ehdottomasti parempi, ensimmäinen tuntuu vähän alivalottuneelta...
Sympaattisia varpusia. `Tirppa´-nimitys vähän viilentää kuvien lämmintä fiilistä. Samoin kuin tekniset selostukset peruskuvankäsittelystä.
Näyttelyssä on kaksi teknisesti ei kovin kummoista, tylsähköä kuvaa varpusista . Vaikea nähdä mitä tällä voi yrittää kenellekään muulle sanoa tai mitä ajatuksia haluat tällä jakaa. Myös luonto- ja eläinkuvia on mahdollista ottaa esimerkiksi tunteita katsojalle välittävällä tavalla, mutta se vaatii miettimistä ja usein myös omaperäisyyttä. Vaiva on kuitenkin ehdottomasti sen arvoista, sillä kohtuullisilla peruskuvilla on turha yrittää säväyttää - varsinkaan silloin jos kohde on arkinen.
"Vaikea nähdä mitä tällä voi yrittää kenellekään muulle sanoa tai mitä ajatuksia haluat tällä jakaa."

En tiedä, mitä näillä kuvilla VOI YRITTÄÄ sanoa, varmaan melkein mitä vaan. Itse en kuitenkaan yritä sanoa näillä yhtään mitään, eikä minulla mitään sen suurempia ajatuksiakaan ole jaettavaksi.

Kuten valokuvausosion etusivulla sanotaan, kyse on valokuvausharrastuksen esittelystä kuvien ja näyttelyiden muodossa. Tämänkin voi toki tehdä monella eri tapaa. Kiitokset kommenteista, toivottavasti jatkossa kennolle tarttuu säväyttävämpiä kuvia :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.78 (45 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty