Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Taivaskuvia varastoon taustatarpeiksi

Petteri Löppönen

Olin tänään kuvailemassa ihan tarkoituksella taivasta, cumuluspilvistä sellaista. Tarvitsin arkistoihin näitä taivaskuvia, koska ajattelin käyttää niitä tulevaisuudessa mm. potrettien, hääkuvien ym. taustana, photarissa liittäen. Ei enää haittaa harmaat ja sateiset ilmat hääpotreteissa, riittää että kuvaa parin jotain selkeää taustaa vasten, josta voi sit syvätä hääparin ja liittää upean taivaan taustaksi. Tässä mustavalkoiseksi väännettynä.

Taivas 1

Keskiarvo: 2.3
Taivas 2

Keskiarvo: 2.3
Taivas 3

Keskiarvo: 2.4
Taivas 4

Keskiarvo: 3.3

Annetut kommentit

Neljännessä oli roimasti poveria. Mutta olipa sangen harmittava sattuma kuviesi kannalta, että just sun edellä julkaistiin yks melkoisen täyteläinen pilvielämys... :/
Emmä oikein syty näille. Kuten Janne sanoi, viimonen oli paras. Varmaa kyllä käypiä, esittämääsi tarkoitukseen.
Minä mustavalkoiseksi muuttamisella on haettu?
korjaan: mitä
Pidän itse mustavalkokuvista, koska tällöin kuvassa olevat eri värit eivät "häiritse" ja kuvan eri sävyskaala ja dynamiikka korostuu. Ei minulla mitään värikuviakaan vastaan ole, mutta näin nyt tällä kertaa :)
Kai se on makuasia. Itse kun olisin kovasti ollut värien perään, kunhan ne eivät levottomaksi heittäydy. Vaikea sanoa, kun en alkuperäisiä kuvia ole nähnyt :) Kuvista kumminkin huomaa, että taivas näyttää värillisenä luultavasti hyvinkin raikkaalta. Mustavalkoisina yritän etsiä näistä jotain uhkaavaa, mutta noista näkee suoraan, että on ollut kaunis päivä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.65 (97 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty