Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ihmisiä

Tuukka Järventausta

Tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla kuvattuja ihmisiä - luonnollisia kuvia ystävistä, aidoissa tilanteissa.

Ompelemassa

Keskiarvo: 3.2
Kahvilla

Keskiarvo: 2.8
Keikalla

Keskiarvo: 2.5
Ikkunalaudalla

Keskiarvo: 2.2
Kotona

Keskiarvo: 3.2

Annetut kommentit

Mukavan aitoa fiilistä kaikissa kuvissa.
"Ompelemassa" jää silmät pyörimään kuvassa hypnoottisesti ja palaa lopulta aina tuohon ompelijaan. "Keikalla" ja "Ikkunalaudalla" oli tämän näyttelyn mielenkiinnottomat, joskaan en sano, että huonot, mutta eivät anna samaa tunnelatausta katsojalle (minulle) kuin nuo muut. :) "Kotona" sykähdytti myös.
Aika lailla, potkii. Keikalla ja Ikkunalaudalla eivät ihan niin selkeitä ihastuksen tunteita herättäny, jostain syystä, jota en tiedä, mutta yritän arvuutella. Hmm, ehkäpä näkymät oli liian tavanomaiset? Niissä mikään ei yllättänyt katsojaa? Koska jos kolme kuvaa viiden sarjasta yllättää, ei niille kahdelle muulle jää muuta tarkotusta ku olla "tarinankerronnan kannalta hyödyllinen suvantovaihe". :)
"ompelemassa" on niin hyvä, et vähän petyin kun muut ei ollu niin hohdokkaita.
Kiva pysähtynyt fiilis kuvissa, keikalla -kuva(t) ei tosin mun mielestä oikein sovi joukkoon.
Mukavia henkilökuvia; voin yhtyä edellisiin puheenvuoroihin. Keikalla ja Ikkunalaudalla eivät yllä samalle tasolle muiden kuvien kanssa, mutta muut kuvat - etenkin Ompelemassa - ovatkin minusta Aukean mittakaavassa keskimääräistä "parempia" genrensä edustajia.
Kiitos kommenteista. Olen itse samoilla linjoilla. Keikalla on mukana ainoastaan, koska en halunnut neljän kuvan näyttelyä - ja ajattelin kokeilla mitä tuosta pidetään, varsinkin tällaisessa näyttelyssä. Ikkunalaudasta pidän itse paljon, mutta se johtuu varmasti paljon henkilökohtaisesta suhteesta kuvan henkilöön. Ehkä rajausta voisi tiukentaa? Pitää kokeilla.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.79 (156 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty