Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pimeä puoli

Ville Koski

Näyttelyni teemana on ihmisten salaiset ja pimeät puolet, joita ei näytetä kellekään.

Joskus täytyy käyttäytyä tietyllä tavalla tietyssä seurassa, etteivät ihmiset saisi väärää, tai periaatteessa oikeaa kuvaa sinusta.

Silloin tällöin mediassa näkee ihmisiä, joista ei ulkoisesti uskoisi, että he kykenivät tekemään asioita joita heistä on selvinnyt. Myös läheiset ystävät saattavat yllättää hämmentävillä uusilla puolillaan. Joskus itsestäänkin huomaa puolia, joita ei ole ennen tiennyt olevan.

Pimeä puoli_1

Keskiarvo: 3
Pimeä puoli_2

Keskiarvo: 3.2
Pimeä puoli_3

Keskiarvo: 3.3
Pimeä puoli_4

Keskiarvo: 3.8
Pimeä puoli_5

Keskiarvo: 3.4
Pimeä puoli_6

Keskiarvo: 3.1

Annetut kommentit

Ehdottomasti parasta mitä aukeassa on ollut ikuisuuksiin. 1 ja 3 iski eniten, mutta tää toimii kokonaisuutena komeesti.
Hyvä sarja. Kolmonen oli mun mieleen.
Kiitän!...Niitä jotka antaa 1 tai 2 pistettä niin haluaisin kuulla teidän mielipiteet et mikä tökkii noin pahoin?!
Kakkonen, kolmonen ja nelonen aivan aukean eliittiä ja loputkin hyvää tasoa.
Hieno näyttely jota uskon palaavani myöhemminkin ihmettelemääm ja ihastelemaan.
Eipä voi kuin ihmetellä,kannattaako tuollaiseen uhrata aikaa?
Teemana salaiset ja pimeät puolet - kuvat kuitenkin lapsekasta komiikkaa - melkoinen ristiriita, jos tositarkoituksella ollaan liikkeellä.
Jouni kerropas vähän lisää
Markku on kyl ihan oikeassa, että ristiriitaa kyllä riittää..mutta tämä on minun tapa käsitellä aihetta.
Jes! Kerrankin ideaa ja kaupanpäälle toteutus potkii! Pitää katsella lisää, kommentoin ehkä sitten uudestaan jotain järkevämpää.
Huh. Kiintoisaa. Toimii sekä yksittäisinä kuvina että sarjana. Kuva 4 on jo nähty, mutta on edelleen hyvä. Kolmonen on minusta paras näistä "ennennäkemättömistä" kuvista :)
En pisteyttänyt kun en näitä ymmärrä, mutta sen verran on todettava että osassa on ideaa eikä tekninenkään toteutus pistä silmään niin kuin yleensä näissä.

Mutta pisteitä en tosiaan jaellut, kun en tästä tyylilajista mitään ymmärrä, meikäläisen kohdalla ei vaan toimi se että kuva jättää 'kysymyksiä'. :)
:)..olet ensimmäinen tapaamani tapaus
Kakkosesta ja kolmosesta pidin eniten.
Aivan mahtavasti suunniteltuja paloja hyvällä toteutuksella. Sarjana toimii loistavasti, vaikkakin eka ja viimeinen kuva jäivät hieman auki. "Rankaisin" niitä sitten sillä, etten arvostellut vielä. Ehkä sitten, kun tajuan ne :)
":)..olet ensimmäinen tapaamani tapaus"

Toi on mulle kehu. :D
Mielenkiintoisia kuvia ehdottomasti, vaikka itselleni ei ehkä ihan tämä näyttelyn nimi auennut, mutta ei sillä niin väliä, kun kuvat ovat muuten kiehtovia. Tällainen herättää aina itseäkin etsimään enemmän sitä omaa linjaa ja myös enemmän panostamaan kuvien suunnitteluun ja siihen, että ei tulisi otettua aina niin tavanomaisia kuvia. Toki olen itse tässä harrastuksessa niin alkutaipaleella, että vielä ei voi itseltä nyt niin älyttömiä ei vaatiakaan.
Haukoin henkeäni. Mistä voi tilata printtejä?
kakkonen, nelonen ja vitonen oli oikein osuvaa. vitonen on niin riipaiseva.aivan ku mun elämästä. -muut kohtalaista täytettä, mutta minulle ne ei oikein tuntuneet missään.
mutta kiitos taas, ville. :)
Olet käyttänyt surrealistien tapaa liittää toisiinsa näennäisesti toisiinsa liittymättömiä asioita, ja herättää tuloksella yllättäviä tulkintoja katsojassa. Toisissa se toimii, toisissa ei. Joka tapauksessa on hienoa että joku yrittää täällä.
Ensimmäisen kuvan tulkitsen kuvaavan seksuaalisuutta ja häpeää. Sen enempää se ei kirvoita.
Kolmas kuva on mielenkiintoisin. Kastelun näkee helposti kusemisena, ja kuvasta muodostuu sarkastinen näkemys idolisoinnista, kuten joku kuvan alla sanoikin. Taustan elementit eivät oikein lisää kuvaan mitään, joten en ymmärrä miksi taustalle on tavaraa laitettu.
Neljäs kuva ei tunnu oikein liittyvän sarjaan, eikä se synnytä meikäläisessä mitään tulkintaa. Eniten silmille pompahtaa huono kuvankäsittely, soo soo.
Viides on mielenkiintoinen ja hyvin pelkistetty, mutta värisommitteluun olisi kannattanut kiinnittää enemmän huomiota.
Kuudes on tehokas, pelkistetyin ja yksinkertaisin näistä. Tukehtuminen, paska ja muodonmuutos tulevat ensimmäisinä mieleen. Ahdistava. Freud repi siitä uniaiheesta, että tahriutuu paskaan, vaikka mitä kaikkea mitä en jaksa nyt muistaa, ja Dalikin käsitteli sitä usein maalauksissaan.
Sanon minä!
hyvää settii !
Hyviä kuvia, mutta mielestäni väärän otsikon alla. En juurikaan löytänyt näistä niitä pimeitä puolia.
Pirun hyvä sarja! Viestit aika selviä, mutta ei tule silti tuputtamisen makua. Jo pelkästään visuaalisesti loistavia. Tosin nelonen ei oikein istu joukkoon. Jouni L:lle: kyllä kannattaa, ja sen näkee että tässä onkin aikaa uhrattu.
Loistavaa settiä. Ihastuin totaalisesti.
Minulle tämä setti käynnistyi nelosesta. Alkupään kuvat eivat olleet teknisesti sillä tasolla mitä Villeltä voi odottaa, ajatus kyllä paikallaan. 4,5,6 helmiä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.33 (323 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty