Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Espanja x IX

Tuomas Mäkelä

Sekalaisia kuvia kesän Espanjan matkaltani. Näyttelyn valokuvissa ei ole varsinaisesti muuta yhteistä nimittäjää.

I

Keskiarvo: 3
II

Keskiarvo: 3.5
III

Keskiarvo: 3.8
IV

Keskiarvo: 2.9
V

Keskiarvo: 3.1
VI

Keskiarvo: 3
VII

Keskiarvo: 3
VIII

Keskiarvo: 3.1
IX

Keskiarvo: 3

Annetut kommentit

Ai että, kun miellyttää silmää - tykkään käsittelytyylistäsi! Ovatko taivaat kuvissa III ja VIII peräisin jostain arkistoistasi, vai saiko kenno todellä sävyjä kiinni taivaaltakin?
Suuri kiitos Tuomas kommentistasi! Ei valitettavasti kenno saanut sävyjä kiinni, vaan muokkasin hieman jälkikäsittelyssä taivaan tummuutta kuvissa III ja VIII.
Kuvat 2 ja 3 todella upeita! (ja niin loputkin)
Tasaisen hyvä sarja, kiintoisaa katseltavaa. (Tosin tuo taivaan muokkaus näkyy ehkä liian selvästi juurikin nuissa kuvissa III ja VIII.)
Todella hienoa kuvankävsäittelua ja kuvaamista. Sävyt ja kaikki lähes täydellisiä. Ja mikä parasta osa kuvista herätti sellaisia tunteita ja tarinoita, joita niihin ei ole hakemalla haettu vaan ne ovat tulleet luonnostaa.Esim. VI kuvassa on kyllä selkeää symboliikkaa.
Paljon kiitoksia kommentoineille!
Omat suosikkini II ja VI, erinomainen kokonaisuus. Kuvien sekalaisuus yhdistää ne hyvin toisiinsa, samoin värit ja tunnelma. Näen kuudennessa kuvassa hengellistä symboliikkaa, joka ei valkoisesta kyyhkysestä huolimatta sorru kliseisyyteen.
Erittäin hyvä näyttely jossa kruununa III. Laadukasta käsittelytyötä ja kuvan yhtenäisyys säilyi sävyjen mukana hyvin. Hyvin nähtyjä tilanteita ja hetkiä. Hienoa!
Kuva kohdalla tarkoitin tietysti näyttelyä
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.17 (243 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty