Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Niin tai näin, minusta tuli isona hullu

Aura Nurmi

1929
Keskiarvo: 4.1
Huoneettomuus, etäisyys
Keskiarvo: 4
Lada
Keskiarvo: 4.1
Isona minusta tulee hullu
Keskiarvo: 4.4

Annetut kommentit

Saan väristyksiä kun vain ajattelenkin ristiinnaulitsemista sinun viereesi (vielä niitä nauloja, lisää! älä nyt vielä lopeta :D
Toinen ja kaksi viimeistä olivat parhaat, mutta kolmas oli myös aika outo ja kiehtova.
siis mä en oikeesti osaa edes ikin mitää järkevää näistä sanoo ku nää vaa jättää nii sellasen suuren aukon mut toisaalta tuntuu myös siltä näitä lukiessaa että ihan ku olis tullut parrua perseeseen jos toiseen - nii näyttävää ja täyttävää ja silti!! mitä jää! ihan mieletöntä tyhjää ja vaa sellai OLO. sä oot musta ihan erikoisen taidokas, oo siitä ylpiä!
Hieno kokoelma. Kaksi jälkimmäistä erityisesti olivat kerrassaan loistavia. Niille täydet pisteet. Absurdia, ihmisläheistä ja kaikkea. Neuvostoliiton muistamisesta lisäpisteitä. Kiitos!
Näissä on oikeasti ainesta.
Hei, Aura! Illalla nähtiin tuolla ja nyt aamulla täällä, tietenkin tulin vierailemaan runojesi luona (vuoroin vieraissa käydään).
Sä revit mut kappaleiksi näillä runoillasi, kirjakielikin unohtuu :D, nää on niin rentouttavia. Nää tekee mulle hyvää, kun oon sellainen hillitty, mutta intohimoinen klassikkojen lukija, joka elää klassisesta musasta :) Nää sun runot aiheuttaa epäjärjestystä mun muuten kyllä jo valmiiksi sekaiseen maailmaan (jota kirjallisuus pitää pystyssä). Ja se on terveellistä vastapainoa (nää sun runot). Nää on raikkaita ja vauhdikkaita. Me ollaan kirjoittajina ihan erilaisia, mut mitä se haittaa, jos pystyy ymmärtään erilaisuutta. Mä meen nyt lukeen nää alusta, ja mykistyn melko varmasti. Mut jos mä jotain pystyn sanomaan, sanon sen. Tuo viimeinen tuolla luettelossa tekee mut kyllä heti aivan hulluksi. Mut nyt mä palaan ruotuun,omaksi itsekseni. :)

Niin, mun oli pakko antaa 5p. jokaiselle runolle, vaikka olisin niin mielelläni kohottanut tuo viimeisen toisten yläpuolelle. Mutta se on siellä. Nuo toiset kurkottelevat kaulaansa ja ihailevat sitä. Minkä ne voivat itselleen. Minkä ne voivat sille, että omalla tavallaan nekin ovat arvokkaita. Minkä ne voivat sille, että arvostan niiden sisään kätkettyjä ajatuksia. Pidän niitäkin tärkeinä ja (oikein) hyvinä.
Kiitoksia paljon!
Hieno ja tiivis kokoelma, yltää miltei edellisen tasolle. Olet kyllä taidokas.
ps. ootko kirjottanu ite ton kokoelman kuvauksen :D
Kyllä oon :) Kiitos!
Hienoa, hienoa. Samalla huiman taidokkaalla tasolla olet kyennyt pysymään. Suorituspaineista viis, kirjoittaa vain itselleen niin hyvää tulee ja näköjään on tullutkin. Nämä viimeiset kolme kokoelmaa ovat kyllä olleet todella kovia.
Ps. sain vähän kritiikkiä tuosta "olen niin paska kirjoittamaan runoja" alustuksesta, että täytyy kaikille kiinnostuneille ja vähemmän kiinnostuneille kertoa, että se syntyi inhosta itsekritiikkiä kohtaan. Tuo paikkahan on tunnetusti se alue, johon runoilijat ujoina ja mukanöyrinä sepittävät, että "tää nyt on vaan tämmöstä, minuutissa kirjotin, pelkkää paskaa."
Koitin rutistaa sitten kunnolla.
Hyvin rutisee, kuului tänne asti. Mutta älä sure, tyttö-pieni, et sä nyt niin kehno ole. Ota tuosta keksi ja lasillinen lämmintä maitoa. Sitten tuutilullaa peiton alle piiloon.
Kiitos upeista runoista, kaikille 5p ja aika sanaton olo.
Hei, täällähän haiskahtaa kehu! Minäkin tulin haisemaan. Ja hajussa on ihanaista leijua, varo ettei sua luulla joskus sorsaksi ja ammuta alas, siinä ohjeeni runoilijan elämäsi varrelle.
4x5p
kiitos, aura, näistä. kehityksesi huumaa minut, olen melkein kateellinen. erittäin vahvan äänen omaat, se, mikä sinusta tulee, todella on sinua, eikä pelkkää kaunosieluista sipinää. righty-fukken-o, sanon!
Kiitoksia, hui, melko henkilökohtaisestakin palautteesta. Järkytyn aina kun joku sanoo minun kehittyneen - järkytyn siis siinä mielessä, että joku jumalauta on oikeasti seurannut. Aika uskomatonta...
Kuten olen ennenkin sanonut - hämmästelen palautteen positiivista sävyä. En ole mielestäni ihan sen kaiken arvoinen, mutta en voi olla myöntämättä että se nostaa huuleni hämmentyneeseen ja typerään hymyyn.
hieno hieno kokoelma, upea nimi myös tällä ja tuo esipukekin oli mahtavaa. Hienoa
Ykköstelijä! Oi Ykköstelijä! Runoilija kaipaa pudotusta kuolevaisten joukkoon!

:P
haista pa*ka heikki, tuu tänne ruudun toiselle puolelle sanoo ni katotaa kui käy miehen kehässä tsilleenGRR
iik! Et kai löisi silmälasipäistä miestä?

Ja herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä.
Silmälasipäisen lyöminen on vähän kuin löisi minua; ei kivaa. Tai voi ollakin, enpä tuota tietäne. Ei kuitenkaan kokeilla. Mutta voiko naiselta koskaan lyödä hattua päästä? Nöyrimmät anteeksipyyntöni, että näin sopimattomasti tunkeuduin voimain koitokseenne. Haistoin vain tilaisuuden hämmentää soppaa.
Voiko miestä lyödä, jos saippua luiskahtaa, on mun mielestä sama, kun voiko naista lyödä, jos ensin lyö hatun pois päästä.

Miettikää sitä.

Janne, sait mut nauramaan. Kiitos, toi ensimmäinen lause oli vähällä olla jopa liikuttava. :')
Minä siis MELKEIN herätän myötätuntoa? Voi miten kauniisti sanottu. Tiesin, että melkein välittäisit *snif*.
hehe. Minä ainakin vankilan suihkutuokioissa pidin selän seinää vasten.
Mä taas en käytä hattuja.
Porukka on jo muodostellut sanoiksi niitä pointteja ja fiiliksiä mitä kokoelmasi herätti siinä määrin, että pelkään ryhtyväni torvensoittajaksi mikäli yrittäisin arvostella jokaista tapausta erikseen.

Näissä neljässä on selkeästi erilainen hehku; osa nojaa tuttuun verbaaliakrobatiaasi, mutta teemat hipovat muissa sfääreissä joihin lukijan on hipsittävä perässäsi mikäli mielii sisäistää runosi. Tämä vetää minua vähän kahteen suuntaan, sillä minun on keskityttävä lukemiseen enemmän ja kikateltava vähemmän.

Hyvää työtä Aura. Edelleen lisämatskua odotellen!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.15 (80 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty