Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kreeta

Anita Honkala

Lomareissu heitetty jo keväällä, mutta nyt syksyn kynnyksellä mieli tekee uudestaan. Tässä muutamia kuvia nostattamaan matkakuumetta :=)
Pisteillä ei niin merkitystä mutta anna palautetta kirjallisena

1

Keskiarvo: 2.2
2

Keskiarvo: 2.5
3

Keskiarvo: 3.3
4

Keskiarvo: 2.4
5

Keskiarvo: 2
6

Keskiarvo: 2.6
7

Keskiarvo: 2.4
8

Keskiarvo: 2.1
9

Keskiarvo: 2.2
10

Keskiarvo: 1.8
11

Keskiarvo: 2.5
12

Keskiarvo: 2.2
13

Keskiarvo: 2.6
14

Keskiarvo: 2.2
15

Keskiarvo: 2.5
16

Keskiarvo: 2.8
17

Keskiarvo: 2.8

Annetut kommentit

näitä oli ihan liikaa. numeronimeäminen vielä korosti sarjan tylsyyttä. Onko aukea lopulta lomakuville edes oikea paikka? Tästä olisi saanut paljon fiksumman sarjan laittamalla vaikka kolmosen, kahdentoista, ehkä neljäntoista ja kuudentoista omaksi sarjakseen. Samalla otsikolla. Nyt tuntuu, että oot vaan heittänyt saman otsikon alle niin paljon kuvia kun pystyt, se näkyy laadussa. Harmillisesti.
Joo, ihan liikaa kuvia yhteen sarjaan. Sellaista yllätyksetöntä perusturistikuvaa. Kuva 3 on ehdoton suosikkini tässä sarjassa, sitten kuvat 13 ja 16 (ja lopuksi ehkä vielä 6, 10 ja 11).
Mun mielestä ei nyt kuitenkaan ihan turistikamaa. Kyllähän nämä oli kuitenkin melko pelkistettyjä kuvia. Ei ehkä kovin yllätyksellistä, mutta kauniita katsella. Vähän yhtenäisempi kuvavalikoima olis voinut olla. Mä olisin luultavasti poistanut kaikki maisemakuvat (tarkota 4, 8, 14 ja 15) ja laittanut tähän nimenomaan noita hyvin pelkistettyjä kuvia ainoastaan. Paras oli luultavasti 13. Niin ja huomiota kiinnitti, että muutama kuva ei ollut ihan suorassa. :)
No joo, ehkä "perusturistikuva" oli vähän kärjistetty. Ei tällaisia sentään ihan jokainen turisti hoksaisi ottaa.
Niin, ja Pian kans oon samaa mieltä, että ainakin nuo maisemakuvat joutaisivat pois - vähentäisi sitä turistifiilistä.
Mielestäni ihan hyvää kamaa mut tosiaa ehkä muutama kuva liikaa ja joissakin kuvissa pienellä hiomisella ja pelkistämisellä olis saanut mielestäni paremman lopputuloksen. Kaikkein eniten kuitenkin itseäni häiritsi kuvien tyhjyys ihmisiä ei näkynyt juuri missään. Ihminen on monesti maisemakuvassakin se suola. Jos sopivia muita ei ole lähistöllä niin itse rohkeasti kuvaan. Myös kulttuurin kuvaaminen ihmisten arkiaskareiden kautta on mielenkiintoista.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.43 (322 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty