Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Jogurttia ja muita herkkuja

Harri Holtinkoski

Runoja on kymmenen, lokakuun ollessa kymmenes kuukausi kuluvaa vuotta ja kymmenes päivä on kuluvaa kuuta myös seuraava, joka nousee tämän kokoelman laskeuduttua verkkoavaruuden väliasemalle.

Elämän todellisuudessa koitellaan parantaa haavoja
Keskiarvo: 3.9
Tie kotiin
Keskiarvo: 4.4
Neljän minuutin aikana
Keskiarvo: 3.8
Kaltevan pinnan vaarallinen kosketus
Keskiarvo: 4.1
CT-100
Keskiarvo: 3.4
Kuka pelaisi kanssani Afrikan tähteä
Keskiarvo: 4.2
Aamu
Keskiarvo: 4.1
Uuden talven merkit
Keskiarvo: 4.3
Teräväpiirtoa
Keskiarvo: 4.3
Ruuvi ei ole koskaan sopiva
Keskiarvo: 4.1

Annetut kommentit

Todella upea kokoelma, palaan joskus vielä tänne
Hieno kokoelma oli taas Harri! Näitä on ilo lukea. Osaat kuvata tilanteita ja luoda tunnelmia todella nerokkaasti ja tyylikkään vähäeleisesti. Kiitos!
Ja piti sanoman, että erittäin hieno kokoelma. Todella vahva.
todella hyvä kokoelma, jäi hyvät fiilikset tästä. Muutamia aivan upeita ja pari keskitason runoa. Innolla odottelen lisää.
Tie kotiin oli huippuhyvä!
Kokonaisuus josta jäi paljon mietintämyssyyn ja silloinhan runo(t) on tehnyt tehtävänsä.Voimallinen,tunnelmallisia arkikuvia, hyvä kokonaisuus.
Valkolinnut joutsenet ovat kerääntyneet jo järvien ja lampien selille ja ovat hiljakseen tulossa sinne kohti etelää...ja kevään tullessa linnut kotiinsa palaavat, eli voinemme yhtyä Eino Leinon sanoihin:Turvaisa on rinne tunturin.....Palatkaa!
kiitos harri, näistä kiitoksista alkaa tulla jo klisee, mutta silti. sinusta en uskalla sanoa, että olisit kehittynyt, mutta kenties hionut ääntäsi ehkä itselleni vieraaseen suuntaan. silti runosi kolisevat kuin sata kiloa hiiltä kallolle.
Kiitos näistä. Hienoa, parasta mitä olen sulta lukenu, toistaiseksi. :D
Kiitoksia kaikille tähän mennessä ajatuksiaan ja ääniään runoistani antaneille. Arvokkaita ajatuksia olen niiden kautta saanut.
alkupuoli toimii todella hyvin. en tiedä, saattaa johtua kokoelman pituudesta ettei jaksa keskittyä loppuun. ehkä tämä täytyy pureskella pienempinä annoksina. Näin nautittuna alkupuoli oli parempaa
Jos minä pysähdyin edellisessä olemassaolon ihmeellistä riemua luotaavassa tutkimuksessani lautasen reunalle, jatkoit sinä tällä kokoelmallasi mukavasti siitä eteenpäin :) Kiitos hienosta kokoelmasta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.03 (119 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty