Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Ötökkämakroja

Henri Honkala

Ainakin vanhassa Aukeassa oli niin paljon ötökkä- ja kukkamakroille allergisia ihmisiä, että heitä pitää jo otsikolla varoittaa, niin älyävät olla katsomatta :)

1

Keskiarvo: 3.1
2

Keskiarvo: 3.1
3

Keskiarvo: 3.1
4

Keskiarvo: 3.7
5

Keskiarvo: 3.5
6

Keskiarvo: 3.7
7

Keskiarvo: 3.4

Annetut kommentit

Hyvännäkösiä öttiäisiä, millaisella kalustolla oot kuvannut? :)
Ihan kelpo kuvia ötököistä, arvostan sitä että joku jaksaa pävystää niitä puskissa :) Mutta näyttelyksi nää on minusta liian samanlaisia, eli valokuvina niissä ei oo kovin paljoo muuta eroa kun eri ötökkä. Ehkä olisi vähempikin riittänyt tai sit olis voinut hakea jotain vähän erikoista niihin, mikä erottaisi muista ötökkäkuvista :)
Lauraa peesaillen... varsin laadukkaita, parempia kuin suurin osa mitä nykyään näkee. mukavia värejä ja toimivia taustoja. pientä hiontaa vailla vain. mutta jotain erikoista näistä puuttuu että erottuisivat tuosta massasta. nyt ovat kovin tavallisia ja helppoja tapauksia.
Tosi kauniita kuvia, joihin minä en ainakaan kaipaisi mitään muutoksia. Kuvat 4 ja 6 ovat vielä parempia kuin muut. Nelosen perhonen on vissiin yöpynyt heinänkorrella tai sitten se on tihkusateen kastelema - hienot pisarat siivissä! Kuutosen tausta ja värit taas ovat ihan omaa luokkaansa. Se on joukon paras.

Näitä on tosi ilo katsella, erottuvat kyllä edukseen muusta kuvatarjonnasta täällä. Miten joku voi antaa näille ykkösen?
Hieno sarja huippulaatuisia kuvia, väri ja erityisesti taustat tosi hyvät. Rajaukset tiukkoina vähän ahdistaa ja eka olisi mun mielestä parempi pystykuvana, mutta tosi hyvä näinkin.
Laadukas on kai oikea sana. Kutosessa oli teknisen makroilun lisäksi eniten jotain muutakin itseäni miellyttävää.
Hieno sarja ötököistä. Mielenkiinto pysyi koko näyttelyn ajan.
Saturaatiosäätövipua voisi käyttää hiukan maltillisemmin. 1. ja 7. olivat taustan osalta överisäädettyjä.
Kiitos kaikille kommentoijille! Nelosen perhonen on kuvattu n. klo 5 aamulla viime viikolla, siitä pisarat siivissä. Muut oikeastaan samalla niityllä, jossa olen ravannut pari viikkoa kaiken vapaa-ajan ja kaikkina eri vuorokaudenaikoina. Moni kommentoi taustoja ja niiden värejä - joillekin väriä on liikaa, toiselle liian vähän. Itse tykkään eniten Jukan moittimista "liikaa säädetyistä" väreistä :)
Jari oli (taaskin?) ainoa, joka tajusi makrokuvauksen suurimman ongelman: syväterävyys. Käytän mielellään suurta aukkoa, jotta saan mahdollisimman siistin taustan ja suljinajat pidettyä siedettävinä, koska kuvaan enimmäkseen ilman jalustaa...mutta aina tuntuu joku siivenkärki perhosesta jäävän epäteräväksi, jos kamera ei ole täysin 90 asteen kulmassa ötökkään nähden :( Lopputulos on jatkuvaa tasapainoilua aukon, kameran kulman ja taustan heinikon etäisyyden välillä - ja se on vaikeaa. Kuvista saa jälkeenpäin juuri sen värisiä kuin haluaa, siinä ei ole mitään ihmeellistä!

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.38 (183 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty