Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Ventti

Harri Holtinkoski

1/20
Keskiarvo: 4.1
2/20
Keskiarvo: 4.6
3/20
Keskiarvo: 3.7
4/20
Keskiarvo: 4
5/20
Keskiarvo: 4
6/20
Keskiarvo: 3.9
7/20
Keskiarvo: 4
8/20
Keskiarvo: 4
9/20
Keskiarvo: 3.9
10/20
Keskiarvo: 4.3
11/20
Keskiarvo: 4.7
12/20
Keskiarvo: 3.3
13/20
Keskiarvo: 4.3
14/20
Keskiarvo: 3.7
15/20
Keskiarvo: 4.6
16/20
Keskiarvo: 3.8
17/20
Keskiarvo: 3.7
18/20
Keskiarvo: 3.4
19/20
Keskiarvo: 4
20/20
Keskiarvo: 4.3

Annetut kommentit

Hyvää tavaraa. Pitäisiköhän itsekin kokeilla tankailua? Pitää vielä hieman paneutua näihin, jotta voi tarkemmin kommentoida.
Hyvin erilainen kokoelma sinulta. Kommentoin näihin lyhyisiin runoihin lyhyesti, koska olen huono tarkastelemaan tällaisia japanilais-tyylisiä runoja syvällisemmin. Muutamia loistavia täysosumia, paikoin liian tavanomaisia, mutta kokonaisuutena toimiva. Näytät hallitsevan tämänkin kaltaisen runouden.
Niin paljon kuin olen sinun runoistasi aina pitänyt, niin tämä on ehkä parasta mitä olen Sinulta lukenut kokonaisuutena! Näissä oli uutta ja raikasta. Kiitos paljon!
kiitos, tämmönen minimalistinen ote jotenki luonnistuu sulta hyvin. hyvä, suhteellisen tasainen kokoelma, virkistävä ja kivuton lukea.
Oliko nää tangoja? Teknisessä mielessä siis kaikki? En kiinnittänyt asiaan lukiessa huomiota. Sillähän ei ees ole niin väliä, nää oli joka tapauksessa uutta suomalaista tankaperinnettä ja siinähän saa vähän rikkoa sääntöjäkin välillä :D

Melkeinpä tekis mieli sanoa, että paras koskaan kirjoittamasi aukea-kokoelma ja se on muuten jo aika kova juttu. Siksi en nyt ihan mene nuijalla pöytää lyömään, mutta hyvin lähellä tää on parastasi ja ainakin viime aikojen mieleenjäänein.
Oho, huomasin Janin kommentin vasta nyt :) Kai se on sitten totta, paras on. Nousisi nyt sitten ansaitsemalleen kunniapaikalle listakärkeen, vaikka aukea ei varsinainen kilpailu olekaan.
Kiitos kaikille tähän mennessä ajatuksiaan avanneille.
Ei tullut yhtään ventti olo, vaikka luki 20 runoa! Ilmavaa, ilmavaa, ajatuksia kuin savupilviä hyvistä sikareista, puhekuplia. Minusta oikein kiva tapa koostaa kokoelma. Sinisiä ajatuksia, jotka meidän lukijoiden päissä jatkavat jalostumistaan uusina ajatuskuplina synnyttäen lopulta sitä, mitä voisi nimittää koko ihmiskunnan sisäiseksi keskusteluksi: kysymistä kohti jotaki (heideggeriläisittäin:) Kiitos!
Haikua eli tankaa :) Itämaiset runomitat varmaan pitäisi jo itsekin tuntea, mutta kun en ole vieläkään perehtynyt, vaikka tuntuvat olleen jo pitkään niin suosiossa. Minun runoni ovat lyhyitä vain, koska minulla on niin lyhyt työmuisti (ryypätty riittävästi:) Oli mitta mikä tahtoo olivat mukavia ja soljuvia :)
Eikös ventti ole 21? :) Käynpä lukemassa vielä runotkin.
Onnistuneet mitat. Sisältö vieläkin parempaa, parhaiten jäivät mieleen hyttyset ja vallankumoukselliset.
kiitos tästä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.03 (158 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty