Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

NYC

Petri Tuohimaa

Muutamia kuvia New Yorkista lokakuussa 2008.

Midtown

Keskiarvo: 3.8
Midtown päivällä

Keskiarvo: 3.3
Midtown yöllä

Keskiarvo: 3.3
Empire State Building

Keskiarvo: 2.8
Grand Central Station

Keskiarvo: 3.1
Central Stationin kulmalla

Keskiarvo: 3.1
Vapaudenpatsas

Keskiarvo: 3.2

Annetut kommentit

On se iso kylä -mitäs tuosta sanomaan,hyvät on fotot kaikin puolin. ja onneksi mv
Olisi kiinnostava kuulla millaisia tuntemuksia kuvat aiheuttavat aiheen ja maan osalta - ällöttääkö Jenkkilä, aiheuttavatko kuvat negatiivisia ajatuksia sen vuoksi, että ne ovat Yhdysvalloista?
Ihan komeita kuvia, eniten tykkäsin ensimmäisestä (Midtown) ja viimeisestä (Vapaudenpatsas). Jenkkilä ei minua ällötä, eivätkä nämä kuvat aiheuta negatiivisia ajatuksia. Mutta mun mielestä maailmassa on kyllä kiinnostavampiakin matkakohteita; jos joskus Yhdysvaltoihin menisin, niin itseäni kiinnostaisivat ehkä enemmän maan luonnonnähtävyydet kuin suurkaupungit.
Huhhuh. Toimii kovaa. Ensimmäiselle ja viimeiselle päädyin antamaan femman. Central Stationin kulma ainoa vähän heikompi. Kiitos näistä.
jees setti
Ystävän kanssa oli suunnitelmissa matkata tammikuussa New Yorkiin, mutta se jäänee tuonnemmas. Kuitenkin matkaa suunnittelevan silmin katselin näitä kuvia huokaillen, että on se vaan jotenkin päästävä käymään tuolla.

Mustavalkoinen oli hyvä valinta. Ensimmäinen kuva on sykähdyttävin. Hyvä, että olet jättänyt siinä tilaa luonnonvoimille jyllätä. Tuossa näkyy kontrasti, että vaikka rakennamme mljoonakaupungin, jää se silti aina luonnon mittakaavassa pieneksi.

Nuo yläilmoista otetut kuvat ovat sellaista tyypillistä New York -kuvitusta, jollainen ei kovin helposti sykähdytä. Tosin usein niitä katsoessa kelailee, että kauankohan kestäisi kulkea tuo katu päästä päähän. Central Stationin kulmalla miettii, että voisiko tähän pysähtyä hetkeksi, vai kokisikohan sitä kovin nopeasti itsensä kulkuesteeksi. Haluaisin kyllä päästä kokemaan sen.

Näyttely on hyvä. Kuvat ovat hienoja. Keskinkertaisuutta löytyy sisältönsä puolesta noista ylhäältä kaupungista otetuista kuvista. Näyttelyn ensimmäinen on todella hyvä. Sitä lähimmäksi pääsevät Empire State Building ja Vapaudenpatsas. Oli hyvä, että näyttelyssä on myös elämää mukana, eikä vain rakennuksia. New Yorkista näkisin mieluusti joskus sellaisen katukuvanäyttelyn.

Kun katsoo noita näyttelylle annettuja pisteitä, tulee mieleen, että suurkaupunki ällöttää osaa aukealaisista, tai vielä tarkemmin ottaen nimenomaan amerikkalainen (USA) suurkaupunki. Voi myös olla, että turismi myös ällöttää. Kyllähän sitä missikilpailussakin on tärkeää, että voittaja ei ole vain kaunis, vaan edustaa myös jotain hyvää. Se näissä kuva-arvosteluissa varmaan vaikuttaa monella, että vaikuttimemme ovat nmoninaiset ja joskus kummallisetkin. On ollut aika, jolloin olisin helposti saattanut sivuuttaa näyttelyn ajatellen että hitto mitä amerikkapaskaa. On myös ollut aika, jolloin ihannoin suuresti USA:n onnenmaata ja haaveilin sinne pääsystä. Kyllä kai sellainen vaikuttaa. :)
Hiuppu nayttelyt! Mv tuo oman savayksensa. Itse pidan eniten noista kolmesta ekasta, tavanomaisia, mutta ei siltikaan mitaan rapsyja. Varillisina voisi olla paljon tylsempia. Nuo muutkaan ei huonoja ole. Tuntemukset, mitka heraa on ehka sita luokkaa, etta vaikka kuinka on suuri ja mahtava jenkkila, niin se on silti hyvin pieni - ja yksi ihminen hyvin pieni siina suuressa ja mahtavassa.
Jaa että mitä tuntemuksia herättää? Ihailua ja kunnioitusta tuota valtavaa rakennelmaa kohtaan, mutta samalla ajatuksia sen katoavaisuudesta. Hyvä näyttely, tykkäsin kovasti. Mustavalkoinen on onnistunut valinta.
Todella hyvä näyttely. Se, että kuvat MV-kuvia iso plussa, koska niiden kanssa onnistuminen vaikeampaa kuin värillisten. Laadullisestikin kuvat ovat hyviä, en huomannut olivatko digijuttuja vai oikeita kuvia tai oliko sitä missään? Hienoa joka tapauksessa!
Kiitos kommenteista. Nämä on valotettu kennolle, konversion mv:hen tein Photoshopissa. Lisäsin joidenkin kuvien yhteyteen linkit värillisiin versioihin, kun niitä kaipailtiin. Mustavalkoisuuden ideana oli luoda kaupungista ajattomampi kuva.
Sen vielä haluan tähän kiitokseksi mainita, että näyttely on sopivan kokoinen.
Komeita kuvia Isosta Omenasta!!! Kiitos.
Hieno näyttely.
Ei ei... näitä nähdyllä valolla otettuja kuvia on aivan liikaa. Tuokaa omaa valaisua kuviin niin siinä se on.. Selkeä 1.
Kimmo, tarkoitatko omalla valaisulla kurvien tai levelsien vääntelyä Photoshopissa? Vai omaa valokalustoa? Valitettavasti mulla ei ollut salamia tai sateenvarjoja mukana, mikä vähän harmittaa esim. Empire State Building -kuvassa... :-P
Munkaan valokalusto ei riitä valaisemaan Nykiä! Ja kyllä Kimmo näkymätön valo on munkin mielestä ihan parasta ;)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.25 (408 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty