Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Partagas no.4

Harri Hemminki

Ilmestys Kesärannassa
Keskiarvo: 4
Hand-Schuhe
Keskiarvo: 4.3
Kaksi merimiestä
Keskiarvo: 4.4
Hammaslääkärissä (Haahahhäähä-i-ä)
Keskiarvo: 3.6
Kuulemisvirhe (tai Viisaat vesillä)
Keskiarvo: 4
Runoilijan mustelmat
Keskiarvo: 3.9
(Mutkat) suorana Pasilaan ja Pasilasta
Keskiarvo: 3.4
Suomen ennätysaikoja
Keskiarvo: 4.6
Ennusmerkkejä
Keskiarvo: 4
Napoleon Bonaparte
Keskiarvo: 4.1

Annetut kommentit

Tässä oli paljon hyviä juttuja. Parhaimmillaan yhdistyy terävä oivallus nerokkaaseen kielenkäyttöön, minkä tiivis ilmaisu ja hallittu muoto alleviivaa hienolla tavalla. Ja huonoimmillaan jää vähän löysä tai itsetarkoituksellinen maku. Mutta nelosen kokoelma ehdottomasti. Tätä pitäisi kuitenkin mielestäni hieman tiivistää ja tappaa pari raksua iih.

Oli kiva lukea näitä, kiitos siitä.
Kiitoksia. Olipa omanlaisensa kokoelma, löysit jälleen itsestäsi uudenlaisen runotaiturin. Mitähän meille on luvassa seuraavaksi?
Kiitos vierailusta Erkka ja Harri :) Enpä tiedä vielä itsekään, mitä seuraavaksi tulee. Se on vielä siellä kynässä :)
Hieno kokoelma jälleen. Oivaltavia, taitavia ja persoonallisia runoja. Jälleen kerran tästä tuli hyvälle tuulelle, kuten aina kokoelmiesi kohdalla. Kiitos!
Kiitos vierailusta Jani :)
paras kokoelmasi. Piristävää näin talven pimeydessä. Lisää!
Kiitos Miki :) Teen parhaani :)
Pirullisia runoja, hauskoja ja hyviä. Syvyyden puutteesta taisin täällä rokotella.
Kiitos vierailusta Aura :)
Sana-ilotteluja ja vanhan kansan kaskunokkeluuksia. Näitä oli hauska lukea.
Kiitos vierailusta Juho :)
Luin minäkin nämä jo aikaa sitten, muttei ollut tilaisuutta jättää siitä mitään merkkiä. Kerron nyt vain ihan yhteisarviona, mitä ajatuksia nämä runosi herättivät, Harri.

Sinun runosi poikkeavat yleensä kaikista muista omintakeisuutensa vuoksi. Ne ovat kuin uniikkiesineitä, joita voi tarkastella kädessään. Siis kompakteja. Joskus niiden sisältö "näkyy läpi", joskus ne eivät aukea minulle ollenkaan. Tässä kokoelmassa tuotti ensimmäinen runo eniten vaikeuksia. Sana Sinuhe solmi paketin niin lujaa, ettei solmu auennut vaikka kuinka pähkäilin. Arvelen runon sisällä olleen kuitenkin täyttä tavaraa, epäilen jotain humoristista, joka on usein yhtenä aineosana runoissasi. Muut runot olivat helpommin avautuvia. Niitä on kuitenkin tällä kerralla tähän aamuhetkeen liian monta. Yritän käydä ne vielä läpi, mutta ennätän antaa vain numeron. Puhukoon se puolestaan. :) Terveisin
Numeroista vielä: pari kolmosta (en ymmärtänyt), nelosia eniten, viitosia ainakin kaksi! Vai olisiko ollut kolme, kun tuo patsas nousi. En ole varma, kun täräytin pisteet niin keskittyneesti, etten ennättänyt laskea. :) hymiö kuitenkin ylimääräiseksi kiitokseksi hauskuudesta.
Kiitos vierailusta Minna ja Venla :)
Huomasin että olet ehtinyt julkaista kunnon joukon runoja sillä välin kun olen ollut sivussa. Eli lukemista luvassa. Tunnen muuten aina oppivani jotakin kun luen runojasi. Runoista, eli kaikesta.
Kiitos vierailusta Niko :) Voin sanoa samaa omalta puoleltani. Runosi edistävät aina paljon minunkin ajatuksiani, koko maailmasta ja maailmankaikkeudesta, siksi olenkin niitä jo kovasti kaivannut.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.03 (74 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty