Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

White oxeye

Riikka Utriainen

Muistoja kesästä.

I

Keskiarvo: 1.6
II

Keskiarvo: 1.9
III

Keskiarvo: 1.3
IV

Keskiarvo: 1.4

Annetut kommentit

Kuvaa sitten rullalle tai kennolle niin kyllähän näistä löytyy parantamisen varaa aika lailla. Tuskin muokkaus olisi tehnyt mitään ihmeitä.
Yhdyn edellisiin kommentteihin (myös yksittäisten kuvien kohdalla annettuihin). Näissä ei ole edes yritetty hakea erityisen kaunista tai rumaa päivänkakkaraa tuosta massasta. Päivänkakkarapelto on ihana, mutta tavanomainen ja siksi haasteellinen saada siitä edes joku tuntematonta yleisöä miellyttävä kuva. Ymmärrän kyllä, jos kuvaajalla on suuria tunteita näitä kuvia kohtaan, mutta se ei välity katsojalle millään tavalla.
Kuvissa olevat kasvit ovat saunakukkia, eivät päivänkakkaroita.
Kukka kuin kukka, mielipide kuvista ei muutu.
Kyse ei ole mielipiteestä vaan tosiasiasta. Kuvasarjan englanninkielinen nimi tarkoittaa päivänkakkaraa, joita kuvissa olevat kasvit eivät ole.
Liikaa samoja kuvia. Huonoista kuvista valitse niistä vähiten huonoin. Hyvää harjoittelua aloittelijalle tämä on kuitenkin. Tässä saat hyvää harjoitusta esim tarkentamisesta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 1.54 (118 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty