Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aamu Arabiassa

Riku Nikkilä

Kultainen nuoli

Keskiarvo: 3.1
Aurinkokello

Keskiarvo: 2.5
Kimalle

Keskiarvo: 2.6
Aamupesulla

Keskiarvo: 2.9
Aamukaste

Keskiarvo: 2.7
Tie aurinkoon

Keskiarvo: 2.9
Auringonpimennys

Keskiarvo: 2.4

Annetut kommentit

Mukava kertomus rauhallisesta heräämisestä uuteen päivään, tosin olisin jättänyt 2 viimeistä pois, jotenkin vähän vesittävät fiilistä.
hehe joo masentavasti tää mun aikainen aamu päättyy "auringonpimennykseen" - tulipahan sentään antikliimaksi :-) -Riku
Santtu olisi jättänyt kaks vimppoo pois. Minusta toka vimppo "Tie aurinkoon" oli upea.
Minä olisin voinnut jättää pois tokan eli "Aurinkokellon" ja ehkä myös viimeisen eli "Auringonpimennyksen". Yhtälailla, oli ihan virkistävää piipahtaa Arabiassa.
Näyttelynä tuo 7 kuvaa alkaa olla jo sellainen määrä, että karsintaa tekee mielellään. Kuten edellä on valittu karsittavia, itsekin jättäisin tästä pois Auringonpimennyksen, joka oli kylläkin ihan hauska kuvaleikki. Aurinkokellokin on liikaa, eikä itsenäisestikään ole mikään kovin ihmeellinen. Nuo kaksi mainitsemaani pois, niin oltaisiin jo lähempänä hyvää näyttelyä. Vielä parempi, jos näyttely olisi koottu kolmesta vesielementtikuvasta Kultainen nuoli, Kimalle ja Aamupesulla.

Näyttelynä keskinkertainen, mutta sisällössä on paljon hyvää. Erittäin lupaavaa. Jään odottamaan mielenkiinnolla jatkoa.
Kiitti kommentista. Olisin kai voinut vähän tarkemmin valita paremmin toisiaan tukevat tällaisen näyttelyyn (kun valinnanvaraakin riittäis), vähän spontaanisti tulivat nuo ladattua. Vaikka pelkästään oranssia/keltaista värimaailmaa sisältäviä olis voinu. Tossa nyt vaihteleva kattaus erilaisia, yhdistävä tekijä sama paikka aamuseitsemän tienoilla..
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.73 (214 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty