Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Suurten miesten elämänkertoja

Juho Nieminen

"Tehtävä suoritettu. Nyt täytyy enää ylittää laavavirta."
- Ritari Ässä

Vanheneva poikamies
Keskiarvo: 3.8
Viesti MacGyverille
Keskiarvo: 4.2
Herra Plume
Keskiarvo: 4.1
Daniil Harms
Keskiarvo: 4.1
Viktoriaanisen ajan humoristit
Keskiarvo: 3.9

Annetut kommentit

Luin nämä ensihätään. Mainioita juttuja! Hyvä idea hyödyntää lukeneisuuttaan. Huomasin joukossa tuttujakin. Oikein sydäntä läikäytti huomata rakas sydänkäpyseni, hurmaava pienimies, Monsieur Plume, tuolla toisten joukossa! Tulenpa mielelläni uudestaan heitä tervehtimään, paremmalla ajalla. Mutta nyt noihin... hm, hommiin. Toivottavasti olet,Juho, pidellyt hellin käsin rakastani, tuota "Höyhentä". En ennättänyt kuin pikimmiten vilkaista.
riemastuttavaa miten laadukasta jälkeä nykyään tuotat. ei mitään satunaisten onnistumisten hapuamista, vaan varmaa laatua.

ennustan jonkun kommentoijan tulevan vielä saivartelemaan, miten mäkkiksen olisit näiden muiden kirjallisuusteemasta poikkeavana voinut säästää sulavan tyylikkyyden nimissä tasaisemmin aiheiltaan ympäriinsä hajoavien kokoelmaan.
Huomaa, että juuri tuosta syystä olen ottanut Ritari Ässän mukaan yhdistämään temaattisesti kaikki nämä eri alojen sankarit. :)
todella hyvä nippu jälleen. Odotan innolla lisää.
Kyllä nämä ovat hyviä. Toivottavasti kyllin asiallinen toteamus.
Joo, tässä oli ytyä.
Juho, vieläkö tämä sarja jatkuu?
Ai tällaisten lyhyiden tarinoiden sarja? Joo, olen kyllä kirjoittanut näitä enemmänkin. Täytyyhän historiallisten ja fiktiivisten miesten seuraksi liittää vielä kuuluisia naisiakin. Nyt kun joulu lähestyy niin ajattelin seuraavaksi kertoa Jeesuksesta, Martasta ja Mariasta. Eiköhän sitä seuraa sitten kokonainen litania uusia juttuja.
Kiva! Mä tykkään näistä. :)
jes, olipas kivaa! Mehevää.

Hups! En ollutkaan vielä huomannut tätä, kun en harrasta kirjanmerkkejä. I'll be around soon.
Karikatyyrejä - niinpä tietenkin - hienoja karikatyyrisiä henkilökuvauksia. Sanoisin sinun jälleen onnistuneen.
Mahtavia. Pidin paljon.
Jollet ala kohtapuoliin kasata näistä jutuistasi jonkinlaista kokoelmaa, niin minä kyllä... (lisää tähän vapaavalintainen epämääräinen uhkaus).

Muuten, laitoitko otsikkoon ihan tarkoituksella juuri "elämänkertoja" etkä 'elämäkertoja'? Sanathan tarkoittavat molemmat eri asioita -- vaikkakin elämänkertoja on toki osuva ja hauska, jos viittaat sillä itseesi kertojana. Elämäkerta on kieltämättä aika kökkö sana, mutta ilmeisesti kuitenkin kielitoimiston suosikkihepo, jos viitataan kertomukseen jonkun elämästä. Elämänkertojan kaksimerkityksellisyys saattaa tähän kyllä sopiakin.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.02 (46 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty