Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aatteen jäljet

Tapio Aho

Porkkalan miehityksen jälkiä Sjundbyn kartanosta.

Punatähti

Keskiarvo: 3.6
Boehhoc, ovi aatteeseen

Keskiarvo: 2.8
Punatähden jäljet

Keskiarvo: 3.2

Annetut kommentit

Eikös nämä ole jo nähty aukeassa?
viimeinen kuva on ookoo. Loput ovat omaan silmään tylsiä, vaikka kuinka kommari luulen olevani.
Olen sen verran uusi Aukeassa, etten ole nähnyt näitä ennen. Nimistä viis, tykkään eniten toisesta kuvasta. Kuljen tästä ohi lähes päivittäin, siksi esim. paljon pisteitä saanut viimeinen kuva ei ole minulle mitään muuta kuin mikä tahansa kuva tutusta paikasta.
Viimeinen kuva mielestäni näistä paras, siinä on kaikki ne elementit yhdessä, jotka muissa kuvissa yksinään ovat. En muista nähneeni näitä.
Kolmas kuva on näistä mielestäni paras; tarpeeksi yksinkertainen, ja sanoo myös näistä kuvista eniten. Se yksinään olisi riittänyt. Muut kuvat tuntuvat turhilta siihen verrattuina. Niiden nimet sanovat enemmän kuin kuva itse, niistä puuttuu kannanotto ja näkemys. Mielestäni ei riitä että käy kuvaamassa mielenkiintoista paikkaa; kuvienkin pitäisi olla mielenkiintoisia, eikä se paikka sitä takaa.
karinin kanssa samaa mieltä; muut kuvat eivät kerro mitään ilman kuvatekstiä. punatähti on sopivan yksinkertainen ja kertoo ja ottaa kantaa.. vika kuva kertoo myös, mutta kolmas ehdottomasti yksinkertaisempana iskevämpi.
Kolmas kuva toimisi ihan yksinäänkin. Ehdottomasti paras tästä setistä.
Se oli ideana, että yksityiskohdista etenee viimeiseen kuvaan, joka koostaa jäljet yhteen. Pitäisikö karsia jotain pois. Yleensä en tee sitä, koska se tuntuu itsellä piste ka:n nostolta. Mutta nyt täytyy kysyä suuren yleisön mielipidettä, että paranisiko/tiivistyisikö näyttely paremmaksi. Itse kylläkin pidän tästä näin, mutta ehkä se on kuvaajan sanoma mikä itsellä pyörii päässä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.24 (85 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty