Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Tyttö, joka painaa kämmenet mutaan

Reetta Niinisalo

Nämä runot kuuluvat melko tiiviisti yhteen, eli niiden sanavaraston ja teemojen yhteys on ilmeistä ja tarkoituksellista. Mietin jopa, että laittaisinko yhtenä työnä, mutta laitoin sitten kuitenkin näin kokoelmaksi. Nämä ovat kyllä eri runoja, mutta eivät ole luotuja olemaan yksin.

I
Keskiarvo: 4.2
II
Keskiarvo: 4.5
III
Keskiarvo: 3.9
IV
Keskiarvo: 4.1

Annetut kommentit

Olen yhä vieläkin aika säännöllisesti häkeltynyt runojesi suurenmoisuudesta. Tuntuu jopa liian suurelta urakalta eritellä tuota erinomaisuutta. Laitoin pisteet, tykkäsin ja palaan kommentoimaan myöhemmin.
Oli aivan upea kokonaisuus minustakin! Alku oli vähän hidas, mutta sitten kun kokoelma pääsi vauhtiin, jälki oli tosi hienoa. Tää on ehkä jopa parasta, mitä olen sinulta lukenut tai ainakin lähelle.
Tiun verran pisteitä. Kiitos!
Ensimmäinen oli paras. Tosi hyviä kaikki.
Vaikuttavia niin ajatussisällöltään kuin ilmaisuvoimaltaankin. Tykkäsin paljon.
Erinomaisia runoja...laittaa lukemaan useammin kuin kerran.
Runot olivat kauniita ja melkein liikutuin niistä kyyneliin.
Mämä runot - niin, ne ovat yksinkertaisesti hyviä, todella hyviä. On totta, että ne kuuluvat tiiviisti yhteen. Yksin ne jäisivät vaillinaisiksi.
20 pistettä Venlalta. :)
ps. lue: nämä, ei mämä! :)
Ensimmäinen oli huima. Todella upea ja valmis. Myös viimeinen oli käsittämättömän hyvä, vaikken siihen kerennyt paljon kommentoimaankaan. Näistä näkee kyllä lahjakkuuden kumpuilun, ei yliyrittämistä, ei mitään superkaunosanoja. Kynä sopii varsin hyvin käteesi.
Olipa hieno sarja, eheimpiä joita olen Aukeassa lukenut. Runoissa kohtaavat romanttisen lyyriset kuvat ja viileän älylliset oivallukset. Tässä on myös jotain sellaista goottisen pahaenteistä tunnelmaa.
Hieno kokoelma. Vahvoja, kauniita, sympaattisia ja elämäniloisia runoja. Kirjoitat taitavasti ja valitset tuoreita kielikuvia tyylillä. Kiitos!
mukava kokoelma, paikoin liian tyttömäinen. Viimeinen selkeästi paras.
Suuri kiitos kaikille tähän mennessä kommentoineille. :) Ihania ja ilahduttavia kommentteja on kaikki. :) Tiedän toki, että nämä ovat tyttömäisiä sekä hyvässä että pahassa, mutta itse tykkään tyttöydestä, erityisesti omasta tyttöydestäni, joten kirjoitin siitä. Ei ehkä kaikille nappaa, mutta ei ehkä tarvitsekaan. :) Kiitos eriävistä mielipiteistä myös. Olen lukenut kommenttejanne moneen kertaan ja niiden valossa myös runojani uudestaan, eli otan kyllä sekä kehut että haukut talteen. :P
Ihana kokoelma, kaikessa (paljonpuhutussa) tyttömäisyydessään sekä ilmeisessä henkilökohtaisuudessaan koskettava.
Tavanomaisia tyttörunoja. 2p.

Hyviä runoja,tykkäsin! Lukiessa tulee itselle hyvällä tavalla lapsekas olo. Mulle tuli jotenkin mieleen leffa "Geishan muistelmat",ehkä johtuen naamiosta ja tyttömäisyydestä. Näitä oli ilo lukea.
Hienoja runoja. Harmi, että en ollut näitä ennen löytänyt. Kiitos.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.18 (74 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty