Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Overdosed Messiah

Antti Saarainen

Selfportraits
www.overdose.carbonmade.com

Messiah

Keskiarvo: 3.1
I be the prophet

Keskiarvo: 3
Rebirth/Abortion

Keskiarvo: 2.6

Annetut kommentit

En oikein ensimmäisen kuvan kommenttini jälkeen osaa enempää muuten kommentoida, kuin että uskomattoman vahva katseluelämys, jota arvostellessa ei saisi käyttää perinteisen valokuva-arvostelun periaatteita.

Täydet bojot jokaiselle kuvalle.
Valokuviako?!
"Sekä digi että perinteinen kuva ovat sallittuja, kunhan lähtökohtana on kameralla otettu kuva." Ei nää nyt mitään maalauksiakaan ole.
ROSKAA!
En minä osaa näitä valokuvina arvioida enkä arvostella. Joka tapauksessa upeita, kiintoisia kuvataideteoksia.
4 p näyttely. Vahvaa symboliikkaa. Hienoa kuvankäsittelyä lisää tällaista aukeaankin.
Visuaalisesti sykähdyttävä sarja.
Ois kiva kuulla mitä ajatuksia te näissä näette. Tarjoon kaljan sille joka vetää parhaan teorian sarjasta. (jos asut Helsingis) :D
VITUUUNHOOMOOOHIPPIII,ETKÖSÄTAJUUETEINÄÄOOMITÄÄNVALOKUVIA,EIHÄNNÄISSÄOOEESYHTÄÄNTIRPPAAEIKÄRANTAMAISEMAA,SATANANTEKOTEITEELLISTAPASKAA,ETKÖSÄVITTUTAJUUETMETÄÄLLÄAUKEASSAHALUTAANKUVAMMEYHTÄVALMIIKPURESKELTINAKUINKYLMÄKAURAPUURO!!!HOMOOOOOOO! ;D
Santtu, pusuja
Mielenkiintoinen sarja. Vaihtelu virkistää:)
Yliannostus symbolismia tappaa... idean? Tämä lienee sarjan idea: 'filosofoida vasaralla' ja raunioittaa, jotta uudet ideat saisivat tilaa. Mitähän ne ovat?
Taitavia kuvia, jään odottamaan konstruktiivista kautta.
Minusta jokaisessa kuvassa oli ideaa. Ikuinen luontokuva vs. taiteellinen näkemys -tappelu käynnissä. En muista nähneeni yhdenkään lintukuvan yhteydessä kommenttia sisällön puutteesta, vaikkei niissä tietenkään sisältö olekaan tärkeintä.. miettikääpä sitä -Mika Saukkonen
Nää on kaikki mahtavia. Näitä kattoo mielellään ja pitkään. Eikä kyllä kiinnosta palaakaan mikä osa näissä on editointia ja mikä valokuvausta. Onhan se arvo sinänsä että kuka jaksaa pisimpään maata munat turpeessa bongaamassa jotain ötökkää, mutta valokuvauksen kannalta noissa luontokuvissa möllöttää edelleenkin se sama talitintti tjv. Kiinnostavuus 95% luontokuvista on aika nollassa, oli ne kuvattu miten kalliilla telellä tahansa. IMO, luontokuvaus, muussa kuin dokumentaarisessa tarkoituksessa, on yksi parhaista esimerkeistä kuinka luovuuden puutetta paetaan goretexin ja teknisen hifistelyn taakse. Retkeily ja lintubongailu on ihan erikseen.
kalle: Itsellä oli aivan erilainen teema tätä sarjaa tehdessäni. Otin yhden kantavan ajatuksen sarjan rungoksi. Kantavana teemana oli ihmisen tarve uskoa, jota jalostin hieman pitemmälle. Teorioita tahtoisin silti kuulla lisää.

Yleisesti kaikille: Nyt jos lopetettas tämä tekniikasta vatvominen ja keskityttäs siihen sisältöön, vois olla aika bonusta. Tahtoisin kuulla rakentavaa keskustelua elämänkatsomuksista ja ajatusmaailmoista. Kuvissani ei ole yhtään lintua ja silti täällä keskustellaan puluista.
Juuri näin ajattelinkin: ideana on uskonnollis-aatteellinen delirium. Keltainen yleissävy ja hahmon asento viittaavat orienttiin ja sen uskontoihin, messias kristinuskoon ja juutalaisuuteen, alastomuus ja luurankoteema naturalismiin ja hyperrealismiin, kokonaistyyli uus-uskonnolliseen futurismiin. Tämä symbolisten viittausten runsaudensarvi ei enää viittaa mihinkään. Siksi kuvasarja on mainitsemani houretilan deskriptio.
Keskustelupuheenvuorona 'elämänkatsomuksista ja ajatusmaailmoista' kuvasarja ottaa niihin destruktiivisen kannan. Se ei esitä uusia, rakentavia ideoita.
Tämä oli keskittymistä sisältöön. Teknisesti kuvat ovat päteviä.
Taidan Jukka olla sulle huurteisen pystys, toi oli melko hyvä. :D
Onks jumalalla kotiteollisuus tatuoinnit polvissa?
Vaikuttavia pysäyttäviä kuvia, minä pidän näkemyksestä kovasti. En lukenut kaikkia kommentteja sieltä täältä, minusta ne ovat valokuvai, mutta minä olenkin aina puhunut tuosta kuvien maipuloinnista sen työkaluna.
Viimeinen kuva oli mielestäni paras, siköasento selkäranka, en tiedä mutta jostain syystä mieleeni nousee vahvasti näkymä jostain faaraoiden haudoista (yhtään en ole nähnyt siis livenä) mutta tunnelataus on vahva.
Hyvä:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.92 (124 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty