Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Talven valosta

Petri Volanen

Elin useamman vuoden siinä uskossa että suot ovat parhaimmillaan loppukesästä ja alkusyksystä. Viime vuonna löysin kevään, ja tänä vuonna talven, ja siinä sivussa Torronsuon uudestaan - sehän on viime vuosina Paratiisi vienyt aika ison osan Torronsuon viehätyksestä, mutta kyllä sekin paikka vaan niin jumalattoman kaunis on kunhan sopivasti sattuu. Kelihän oli tuossa vuodenvaihteen tietämillä optimaalinen mitä suoseikkailuihin tulee - pakkanen jäädytti suot ja lunta oli sen verran vähän ettei sekään jalkamiestä estänyt. Eteläsuomessa siis.

Varjoa vasten

Keskiarvo: 3.1
Kultasade

Keskiarvo: 3.2
Mäntytanssi

Keskiarvo: 3.3
Vartija

Keskiarvo: 3.4
Kapelimestari

Keskiarvo: 3.3

Annetut kommentit

Vau! Pikkukuvista ei osannut odottaa näin hienoa näyttelyä. Kaikki tosi hyviä, varsinkin kolmosesta eteenpäin ihan loistavia!
Kiitos kiitos, mukava kuulla ettei menneet palelut ilmeisesti ihan hukkaan... :)
Heh. Ei ollut vaikea arvata kenen kuvia. Oikein kauniita kaikki! Ehkä vähän alkoi jo lopussa puuduttamaan kuvien tietty samantyylisyys, vaikka näyttely ei nyt mikään ylipitkä olekaan. Toisaalta se taas tekee sarjasta yhtenäisen, mikä on aina positiivista.
Joo, ihan ymmärrettävä reaktio, itellä kävi sama mielessä vaikka raakkasinkin tuolta jo pari pois ennen julkaisua. Kuvasuhteetkin sattu vielä kaikissa samaksi, harvinaista meikäläiselle, kait. Ja toisaalta kun kuvat on viikon parin sisällä kolmena eri aamuna otettu niin... ;)
Jälleen Petriltä hienoa suotunnelmointia. Hyvä näyttely : )
Tiedä häntä vaikuttiko arviointiini se, että kuvat on otettu ympäristössä, josta pidän, mutta hieno näitä oli katsella, kiitokset.
Hyvä maku ympäristön suhteen. ;)
Kapelimestari paras joten 5. Muutkin hienoja, mutta hävisivät hieman joten niille "vain" 4.
Kiitos kiitos. :)
Kiitos näistä jälleen! Kun ei itse täältä Helsingistä kovin usein soille pääse, niin näiden katselu on aivan elinehto silloin tällöin.
Olkaapa oikein hyvä! Olen kyllä todella otettu jos nämä tuohon tarkoitukseen sopivat. :)
Taattua laatua tämäkin setti!
Tai sitten tuttua huttua... :D
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.26 (285 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty