Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kadonneen Neuvostoliiton jäljillä

Sebastian Stenvall

Aavekaupunki - pääkatu

Keskiarvo: 2.8
Valo

Keskiarvo: 3.1
Sairaala

Keskiarvo: 3.4
Leike

Keskiarvo: 3.1
Synnytyssali

Keskiarvo: 3.3

Annetut kommentit

Erinomainen dokkarisarja! Puhutteleva, tyylikkäästi koostettu, hyvin kehystetty ja teksteiltään kiinnosta. Ehätit tässä katsellessani jo muokkaamaan sarjaa, mutta parempaan suuntaan tämä päätyi... Tosin aiempi alkukuva toimi mielestäni ihan hyvin,nyt tuo "Valo" tavallaan joutuu repäisemään katsojan sisälle, siinä mielessä pidin "Puisto"-kuvasta. Kuvajärjestyksen suhteeen miettisin "Aavekaupunkia" joko ensimmäiseksi tai viimeiseksi. Nyt se on tavallaan välikuvana sairaala-teeman keskellä.
Hienoja kuvia ja mieletön kuvauspaikka sulla.. kateeks käy.
Tosi makeille mestoille oot päässyt pyörimään. Keskiarvo on musta liian alhainen.
6x4p, ihan hyvä ja aukean valtavirrasta poikkeava historiallinen dokumentti, tosin en nyt ihan kauheasti innostu tällaisesta rappionostalgiasta yleisesti ottaen... Mieluummin katsoisin kuvia siitä ajasta, kun Neuvostoliitto ei ollut vielä "kadonnut"
Loistava sarja. Olen kade.
Mieleton!!! Kokonaisuudessa sarjalle 10p ja papukaijamerkki!! Kuvat arvostelen yksittain ehka myohemmin. Huikee kuvausymparisto, joka muistuttaa kylla sita maailmaa, josta se Neuvostoliitto ei niinkaan ole tahan tapaan kadonnut, eika myoskaan lansimaistunut. Uskaltautuispa vaan ite johonkin romahtamispisteessa olevan hylatyn neukkukerrostalon sisaan... Mutta kun niista ei aina tiia, mika on oikeesti hylatty ja missa on viela joku asukas.
Kuvat suht. hyviä, mutta kuvausympäristö ärsyttää. Tshernobyl on kuitenkin jo aika massakohde, jossa turistit on sorsineet paikkoja katu-uskottavammiksi. Mulle tulee tällasista aina sellanen lavastettu olo etenkin, kun samoista paikoista ja asetelmista näkee kuvia eri tybeiltä. Eihän tämä sinällään liity ja paikka lienee makee, vaikka matkanjärjestäjät kokevatkin mulle liian traumaattiseksi mitä ei ole.
Ensimmäinen ja kolmas kuva ovat mielestäni hyviä, muut koittaa päästä eteenpäin vaan lavastetulla katu-uskottavuudella
Tämä sarja on kuvattu Latviassa, ei Tshernobylissa.
MISSA????? Jossain itaosissa?
Susannan ensimmaisesta kommentista tuli mieleen, etta turistit yleensa (on toki joitakin poikkeuksiakin) tietavat Latviasta Riian vanhan kaupungin seka Jurmalan pitsihuviloineen ja muodostavat kasityksensa koko maasta niiden perusteella. Maasta loytyy paljon taman tapaista - asuttua ja asumatonta.

En kyllakaan tieda miten "turistina" kuvaaja on Latviassa ollut, mutta en kuitenkaan lahtisi suorilta mollaamaan kuvausaihetta - vaikka en itse vajaan vuoden oleskelulla ole vastaavaa paikkaa "loytanyt" ja myonnan pienen kateuden. ;)
+ Vahva kuvasarja entisen Neuvostoliiton ajasta. Alkoi ja loppui hyvin. Tällaisessa reportaasityyppisessä jutussa kuuluu olla hieman taustoja kertova kuvateksti.

- Kolmessa keskimmäisessäkin kuvassa tuo kuvateksti olisi saanut olla. Toinen kuva, "Valo" jäi mitäänsanomattomaksi, enkä jotenkin saanut sitä sopimaan tähän sarjaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.15 (168 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty