Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Leningradin perinnölliset

Julius Koivistoinen

Katuvalokuvausta Pietarissa huhtikuussa 2009.

Betoniviidakko

Keskiarvo: 2.5
Uudistuksen alla

Keskiarvo: 2.5
Ladyt

Keskiarvo: 3
Nähtävyydet kutsuvat

Keskiarvo: 2.9
Konkari

Keskiarvo: 3.1
Nevskiy Prospektillä

Keskiarvo: 3
Kuuluttaja

Keskiarvo: 2.4
Ystävättäret

Keskiarvo: 2.8
Keskustelu

Keskiarvo: 3.1
Turvallisesti sylissä

Keskiarvo: 3.3
Naapurin tytöt

Keskiarvo: 2.6
Kontrastikas

Keskiarvo: 2.9
Varma katse

Keskiarvo: 2.5
Vahtimassa

Keskiarvo: 2.9
Elämää nähnyt

Keskiarvo: 3.7
Kotipiha

Keskiarvo: 2.5

Annetut kommentit

Aika paljon kuvia... Konkari, Keskustelu, Turvallisesti sylissä, Varma katse, Vahtimassa ja Elämää nähnyt riittäisivät mulle. Tosin "kuvareportaasina" tämä kokonaisuus on ehkä parempi kuin osiensa summa.
Ihan kelpo setti, mutta liikaa kuvia, jotta jaksaisi niitä yksitellen alkaa kommentoimaan. Muutamissa katukuvissa hieman häiritsi se, kun jalankulkijoilta oli jalkaterät kuvan ulkopuolella. Minun silmään sopi paremmin jos on joko joko ihminen kuvassa, tai sitten leikataan vähän reilummin - vähintään polven yläpuolelta.
Mielellään tän selas läpi. Osassa kuvista on kyllä ikävä "tirkistely" meininki; jos joku tuntematon ottaisi musta kuvan kadulla ja julkaisisi sen netissä niin en välttämättä olis täysin tyytyväinen.
Kyllä tälle yli kolmosen keskiarvoa toivoisi.
Tirkistelymeininkia kylla ja vahan liikaa niita tirkistelykuvia. Kohteet oli paikoin ihan mielenkiintoisiakin, mutta ilmeisesti viimeistelemattomia tai rapsyja, koska oli joku "ylimaarainen" jossakin kulmassa tai sitten puuttu jalkaterat. Sarjan paras on minusta "elamaa nahnyt", mutta muut onkin oikeastaan aika tasasen harmaata massaa. Kohtalaisia turistirapsyja. "Nahtavyydet kutsuvat" oli minusta kiinnostava, mutta kuvakulma ja rajaus on huonot (rajaisin sen pystykuvaksi, mutta silti mamman jalat jaisi pois)
Tässä on kanssa ihan liikaa kuvia, en mä jaksa näitä alkaa avaamaan vaikka joukossa on varmaan ihan hyviä kuvia.
Pitäis olla jokin raja kuinka monta kuvaa saa kerralla näyttelyyn laittaa....
Vähän voisi minusta cropata että tulisi mielenkiintoisempia sommitelmia, ja jäisi ylimääräiset rönsyt pois. Esim Kuuluttaja toimisi paljon paremmin ilman etualan tyttöjä, sama pätee aika moneen muuhunkin.
Miellyttävää ja ihan laadukasta katukuvausta. Joissain vähän tylsä sommittelu, joka toistaa itseään monessa kuvassa. Hyvä kokonaisuus, joka kuitenkin kaipaisi jotain pientä sysäystä ehkä juuri kuvakulmiin, sommitteluun ja rajauksiin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.87 (230 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty