Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Paratiisi 2009 - osa I

Petri Volanen

Josko se sitten olisi neljän reissun jälkeen tämän vuoden ensimmäisen Paratiisikatsauksen aika. Mainittakoon tässä yhteydessä elämän totisesti olevan yllätyksiä täynnä - tämän vuoden toinen reissu kun katkesi sata metriä ennen suota rynnäkkökiväärin piippuun (taisivat tehdä siinä sivussa armeijan käyneestä perusjääkäristä pasifistin - sen verran ketutti köyhää turha ajolenkki). :D

Kylmästä

Keskiarvo: 3.1
Satumaa

Keskiarvo: 2.6
Uinumaa

Keskiarvo: 3.1
Valon metsä

Keskiarvo: 3.1
Uusi päivä

Keskiarvo: 3.3

Annetut kommentit

Kaunista, tosin ei sarjana ehkä kovinkaan yhtenäinen. Uinumaa ja Valon metsä ehkä eniten mun mieleen.
Joo, ensimmäisen ja viimeisen tipauttamista itsekin harkitsin - nehän eroaa noista kolmesta keskimmäisestä kuin aamuyö... Toisesta aamuyöstä. :)
Niinpä :D Mutta anna olla vain, hyviä kuvia nekin.
Joo, ei ne tosta enää mihinkään huku. :)
Loistavia - ei sen kummempaa.
No voi mahoton paikka, kiitos kiitos. Toivottavasti pääsee pikapuoliin hakemaan uusia, tainnut mennä jo reilusti yli kuukauden päivät ilman suoseikkailuja, ei ole oikein kelit suosineet. Nyt näyttäisi säätiedotus juhannusaattoyöksi lupailevan sellaista 'ehkä' tyyppistä keliä, niin että taidanpa toimia taas kuin erilainen nuori, olla aaton selvinpäin ja olustella vasta lauantaina. Jos vanhat merkit paikkansa pitää niin ei välttämättä huono idea - vappuaaton jälkeinen aamuyö oli aivan pirun hieno. :)
Suoheppu taas hyvässä vauhdissa ja vedossa! Muuan rääkkääntynyt sielu kiittää! Ykkösestä ilahduin eniten, vaikkei se näistä kaunein ole. Sarja alkaa elää, kun on erilaista mittakaavaa ja valaistusta. Muissa pikkaisen toiston makua, kun vanhoja kuviasi muistelen. Mutta ihania ovatten!
Joo, sitä samaahan ne eittämättä tuppaavat olemaan, mutta minkäs teet kun tuollaisesta tykkään kuin hullu puurosta (kaurapuuro muuten onkin hyvää). :)

Kun nyt vaan keli selkenisi ja tuuli tyyntyisi, niin ensiyönä ottaisin suunnan...
Eka ja vika on toisaalta vähän irrallisia, mutta ilman niitä vois tulla vähän toiston makua. Ja kiva ku et niitä poistanu, että minäkin ne näin. :)
Tiivistetysti jos sanois, niin helmiä luonnosta. :)

P.S. Kannustan olemaan erilainen nuori!! :) Satunnaisesti toteutettuna se tekee pelkästään hyvää. :)
No hyvä jos kelpaa. :)

Ja tuli tosiaan oltua erilainen nuori eli vietettyä aatto selvinpäin, ja hyväähän se tekee, kun on jääkaappi puolillaan olutta tänä iltana nautittavaksi. Suoseikkailuista ei sentään tarvinut edes haaveilla, niin harmaata ja tuulista oli (kuten on viimeaikoina tavannut olla). :(
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.05 (154 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty