Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Mallit

Anita Honkala

Kiitos mimmeille poseerauksesta.
Vinkkejä mallien kuvaamiseen otetaan vastaan.

Tiia

Keskiarvo: 2.8
Soile

Keskiarvo: 2.6
Hanna

Keskiarvo: 3.2

Annetut kommentit

Sanon tämän ääneen mitä jotkut ehkä ajattelevat.. mutta keskiarvo tulee olemaan sama kuin stereotyyppinen "kauneusjärjestys" jos miettii aukean suhteellisen nuoria kävijöitä ;) ja samaa on nähtävissä lähes kaikissa mallikuvissa missä 'taiteellinen panos' on perustasolla (hyvässä ja pahassa). Ja voin väittää että vaikka kuinka teho-aukealaiset väittäisivät toista saa Hanna parhaat pisteet.. tämä on nähtävissä jos selaa aukean mallikuvia yms. korjaus jo valmiiksi: en itse ajattele että Hanna on nätein malli näistä ja muut ei, tai että Hanna on nuorin tai ei tai paras kuva tai ei. En arvioi näitä laisinkaan. Olen hyvä yleistämään. Kenties valokuvana paras näistä on Tiian kuva. Soilella on käsi rumasti ja Hannan kuva on lievästi mauton. Teini deviantart tai mitkä tahansa muutkin forumit toistavat samaa > siinä kuvassa missä nätein naama sokeutuu kaikki muu objektiivisuus ja painetaan vitosia tai kymppejä ihan eri syistä :) poikkeuksia toki löytyy mutta massa jyrää.
Jarin kanssa samaa mieltä siitä, että pisteet kertoo tässä tapauksessa enemmän kuvassa olevasta mallista kuin itse kuvasta. Eli taas kerran nähdään, miten todenmukaisia nuo pisteet ovat. Samaa mieltä olen myös siitä, että Tiian kuva on paras.

Kauneus on katsojan silmissä, varsinkin kun katsotaan ihmisen ulkonäköä.
Perushuttua.
Mä kans tykkään ekasta kuvasta eniten. Jarin kommentin jälkeen lienee vielä paikallaan tarkentaa, että siis valokuvana :)
Mikä piru teitä arvostelijoita oiken ohjaa? Näissäkin kuvissa on selvästi ideaa. Ei näistä yksikään kuva ole kakkosen arvoinen. Valittavavasti joukostamme on "?" joilla ainoa tarkotus on anarkia.
Kuvaustekniikka on hallussa, mutta mallit on pantu niin yliposeerattuihin asentoihin ja he ovat niin ylimeikattuja, että ei ole minun makuuni, luonnottomia!

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.89 (89 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty