Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

karkaavia

Ville Turkia


"päivät karkaavat kuin villit hevoset yli vuorten"
Charles Bukowski

karkaavia 1.

Keskiarvo: 3.1
karkaavia 2.

Keskiarvo: 2.4
karkaavia 3.

Keskiarvo: 2.5

Annetut kommentit

nyt en kyl tajuu
Bukowskin tematiikka liikkuu yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunteissa. Karkaavatko pahantekijät, tulevaisuus, elämän mielekkyys? No, semanttinen sössötys tuskin auttaa asiassa. Itse kuvista voi sanoa, että tarkoitus pyhittää keinot.
Ensinnä, kiitän kommentoineita, ihan jokaista! :oD
Toiseksi, jos joku ei tajua minun pitäisi ilmeisesti kehittää ilmaisuani, tai sitten olla tyytyväinen niistä muutamasta, jotka (pisteiden perusteella) jotain ovat tajunneet.

Kuvat eivät ole kategoriaa "Hitsi kun on näyttää komealta", sillä se ei ollut tarkoitus. Teema oli pääosassa (kuten itse toivon yleensä olevan), mutta sekään ei ole tarkoitettu hyppääväksi silmille. En osallistunut koskaan keskusteluun kuvien nimistä, mutta omasta mielestäni ne voivat olla osa työtä, tässä tapauksessa jätin jäljelle vain näyttelyn nimen, tuntui että olisi mennyt muuten liialliseksi alleviivaamiseksi, eikä katsojalle olisi jäänyt tarpeeksi ajateltavaa. Mutta ilmeisesti menin liiallisuuksiin monessa kohdassa.

Kuvia en ala selittämään koska, suurimmalle osalle viesti ei mitä ilmeisemmin mennyt perille, parannettavaa on ties missä.
Näissä kuvissa on karkaamassa lähinnä aika, myös luonto.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.66 (89 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty