Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Marion

Jael-Pauliina Pyykönen

.

Keskiarvo: 3.4
..

Keskiarvo: 3.4
...

Keskiarvo: 3.2
...

Keskiarvo: 3

Annetut kommentit

Minä kaipaisin hieman pehmeämpää valoa ja pienenmpää kontrastia.
Ykköskuva oli mieluisin.
Mun mielest kuvat kaipaavat jonkinlaista tarkoitusta eli mitä yrität valokuvaajana ilmaista kuvien kautta vai onko kuvat kuvattu vain huvin vuoks? Onhan sellainen mahdollisuuskin kuin että on vain kokeilun/harjoittelun vuoksi ottanut kuvat.Näyttelyn nimi 'Marion' ei kerro mulle paljoa, joten ehk nimi lisäis tähän jotai. Nyt jotai positiivist :) Tykkäsin ensimmäisestä ja kolmannesta kuvasta todella paljon, koska niis oli sellainen surullinen tunnelma, no siin toises oli sellainen lämmin tunnelmakin. mut sit taas vaivas se etten oikein tiennyt et onks kuvissa joku tarina vai.. ? mut hienoja kuvia kuitenkin !
Kyllähän näitä katselee ihan mielellään. Ensimmäinen ja kolmas ovat myös mun suosikit tässä sarjassa.
Siis tykkään kuvien sävyistä ja kontrastista ja ykkösen ja kolmosen sommittelusta. Ai niin, en painanut ykköstä joten mun ei tartte perustella mielipidettäni ;)
Juu, ykkönen oli ehdottomasti paras, ja kolmonen huonoin. Tykkään sävyistä, rajaus esim. kakkosessa aika tiukka..
Korko&hiusvaloko oli ehdoton ei?
Ykkonen on ihan perushyva.
Kakkonen vahan teennainen, vaikkakin "teknisesti" ihan ok/hyva.
Kolmonen on kiva, mutta vahan vois olla teravyytta ja haluisin, etta tuo helma ois pois kuvasta eli pelkastaan paa ja kaulusta pitelevat kadet riittais ja ois minusta parempi.
Nelosessa on naista kuvista paras tunnelma.

Minusta talla sarjalla on sanoma: tyton kansalaisuustaustaa en lahde arvaamaan, mutta minulle nama kuvat kertoo, etta tytto on tullut kotimaastaan Suomeen, jossa kylman kanssa selvitakseen tarttee pukea tommonen paita paalle. Vaikka on kotimaan kaipuuta, tytto on kuitenkin onnellinen tuossa tilanteessa - kylmassa Suomessa paksu villapaita paalla. Nyt kun tuon yllaolevan tekstin naputtelin, niin tykkaan tasta sarjasta vahan enemman. :)
Miellyttävä sarja ja hurjan kaunis tyttö. Muutoin yhdyn Kimmoon, pehmeämpää valoa ja pienempää kontrastia. Muuten kaikki juuri niin kuin pitääkin.
Kiitos kommenteista.

Marko: Ei korko & hiusvalo ole poissuljettuja, mutta en halua tunkea niitä jokaiseen kuvaan.
Ja tämä on tosiaan täysin oma projekti--> voi tehdä valoilla mitä sillä hetkellä huvittaa, ja se on hauskinta.

Gesbeen: Ei tässä mitään maailmojamullistavaa tarinaa koitetakaan kertoa. Jos joku näissä näkee jotain mun lisäksi, sehän on vain kiva :)Olipas ihastuttava näyttely ! Tuli oikeen hymy huulille tuosta tytöstä. Olet hyvän mallin löytänyt :)

Ekassa kuvassa on todella hyvä valo ja kuva on teknisestikin onnistunut. Pidän sävyistä ja tytön poseerauksesta.
Siinä on jotain zenimäistä ja harrasta. Tytön kasvoja on miellyttävää tutkia ja se herättää ajatuksia.

Toinen kuva tuntuu enemmän joltain mallikuvastosta napatulta (ei ole silti mikään huono asia) ja tuntuu, ettei kuva sovi näyttelyyn.
Ekasta kuva on tunnelmaltaan viaton, mutta tässä on jotain sellaista poseeraamalla poseeraamista.

Kolmas kuva on minun lempparini näyttelystä ja se sai minut heti katsomaan näyttelyä tuolta etusivulta. Villapaita näyttää kivan pehmoiselta ja kuvasta välittyy herkkä hetki. Pidän todella paljon sävyistä ja valosta. Hienoa !

Neljännessä kuvassa on sama juttu kuin tokassa kuvassa. Nahkasaappaat vievät kuvasta sitä viattomuutta mistä pidin ja lisäksi tekstuuri ei oikein istu kuvaan. Teknisesti jälleen onnistunut !

Todella nätti näyttely oli kokonaisuudessaan ja piti oikeen lisätä sinut kirjanmerkkiin seuraavia kuvia varten :) lisää odotellessa !Kiitos Santeri, olen tosi otettu. Sut lisäsin kirjanmerkikseni jo puoli vuotta sitten, olen ihan true fan of yours!
Kiitos myöskin Jael :) mukavaa kuulla !
Todella kauniita kuvia, vaikea sanoa mikä oon paras mutta malli on ainankin tuhottoman kaunis.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.24 (178 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty