Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Kuukausiteema: Varjot

Valokuvauksen kuukausiteema

paljasjalkanen

Keskiarvo: 2.4
Varjojen leikki

Keskiarvo: 2.4
Vain hetki sivistyksestä

Keskiarvo: 3
klooni

Keskiarvo: 1.5
Kostea jussi.

Keskiarvo: 3.1
loimu

Keskiarvo: 2.7
Metrien mittaiset suuret sanat....

Keskiarvo: 2.1
Varjot

Keskiarvo: 2
Luumupuu

Keskiarvo: 1.9
Ikkunan takana ikuinen kevät

Keskiarvo: 3.2
Valon katveet

Keskiarvo: 2.8
Varjoni

Keskiarvo: 1.4
yksin saaristossa

Keskiarvo: 2.3
Vanhat varjot

Keskiarvo: 2.7
Kaupunkimetsä

Keskiarvo: 3.2
Valosta varjoon

Keskiarvo: 2.9
elämänlanka

Keskiarvo: 2.4
Street dreams

Keskiarvo: 2.8
Sommitelma asfaltista, betonista ja viemärikannesta

Keskiarvo: 2.6
Omituinen planeetta

Keskiarvo: 2
Varjonkuvaajanvarjot

Keskiarvo: 2.4
Varjoisat veet

Keskiarvo: 2.3
Syvän meren suojelus

Keskiarvo: 2.3
syysutopia

Keskiarvo: 2

Annetut kommentit

Aika hiljaista kommenttipuolella aukeassa. Yleensä ensimmäisen vuorokauden aikana tulee paljon enemmän kommentteja kuukausiteemaan.

Etukäteen ajattelin, että tähän teemaan tulisi enemmän sateenvarjokuvia - niistä kun olisi voinut saada mukavia sommitelmia. Itse en oikein löytänyt selkeää suosikkia, jossa teema olisi tullut hyvin esiin. "Valosta varjoon" ja "kostea jussi" olivat mielestäni hyvin teemaan sopivia, ja muutenkin hyviä kuvia. Jotain hieman luovampaa olisi kuitenkin tästä teemasta toivonut näkeväni.
Näyttää sille, että loma-aika on hiljentänyt porukan.
niin, sateenvarjoja - tai niiksi ne ainakin miellän - oli vain ekassa, viidennessä ja kaheksannessa kuvassa. tässä sen näkee kuinka eri tavalla sanat meitä puhuttelevat?

Sateenvarjo on kyllä niin ilmeinen vaihtoehto valon synnyttämälle varjolle, että ei se nyt ihan valtavasti mielikuvitusta vaadi... Joukossa on hienojakin kuvia, mutta omaperäisyyttä aika vähän.
Täytyy myöntää että vähän on aneemisia nää kuvat, joukossa tosin on ihan hyviäkin kuvia:))
Myös oma erittäin aneeminen kuvani on joukossa, vaikka sitä ei edes pitänyt olla täällä, tais sitten tulla laitettua hetken mielenhäiriössä:(
Rakas Canonini kun tuli takaisin Jassilta korjattuna ja nyt siinä ei sitten pelaa akku kahta kuvaa kauempaa - joten enpä saanut sitten otettua yhtään mitään tähän näyttelyyn.
Kamera joko purkaa akun välittömästi tai sitten mulle laitettiin oman akun tilalle rikkinäinen - uusi korjausyritys ja taas parin-kolmen viikon odotus...

Oudon vähän näyttelyssä on kuvia, ajattelin että varjoista sais paljon hyviä ja myös mielikuvituksellisimpia kuvia....
Oli tarkoitus osallistua tähän teemaan, mutta jotenkin kesäpiehtarointi vain vie kaiken ajan eikä tällaisia muista. Mutta jep, varsin tylsiä kuvia aiheesta josta olisi voinut repiä irti vaikka mitä. Nyt oikeastaan vain "Sommitelma asfaltista, betonista ja viemärikannesta" pysäytti pitemmäksi aikaa.
Myös mun aneeminen kuva on joukossa :) Tosiaan aika mielikuvituksetonta. Teema huomioon ottaen henkikökohtaisesti pidin eniten kuvista "Ikkunan takana ikuinen kevät", "Valosta varjoon" ja "Street dreams". Joukossa myös joitain mukavia kuvia, jotka eivät kuitenkaan tässä teemassa pääse ehkä oikeuksiinsa (esim. "2 kolmijalkaa").
Aika aneeminen teema, kun kaikki tunnustaa nolona laittaneensa 'oman aneemisen kuvansa' tähän tylsähköön kokoelmaan. (kuten minäkin: en panostanut asiaan, mutta laitoin kuvan, koska se teemaan sopi)

Monia oli, jotka ei sytytä/aukea ollenkaan, eikä niitä ole, jotka ois heti ensikatsomalta iskeny. Taitaa olla kaikki kesälaitumilla ottamassa niitä kuvia. ;) Muutama hullu vaan istuu koneellaan...(ja minä yks niistä)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.45 (1006 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty