Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

SSS

Antti Hänninen

Super Surkea Setti :)

Punatakkinen nainen

Keskiarvo: 2.4
Sillan alla

Keskiarvo: 2.7
Luontokuva

Keskiarvo: 3.1
Sydän

Keskiarvo: 2.3
Saippuakauppias

Keskiarvo: 3
Teh end

Keskiarvo: 3.5

Annetut kommentit

Mielestäni tämä ei ollut super surkea setti. Ennemminkin super mielenkiintoinen, hauska ja viehättävä.
Juu en yleensä keskity paljoa tuohon nimeämiseen ja ne nimetkin tuppaa oleen sisäpiirivitsejä usein, tai sitten muuten vaan hetken mielijohteesta päätettyjä. Hyvä jos joku näistä juonesta saa kiinni...
Näyttelyn esittelin perusteella ajattelin, että voi ei, taas joku sähläri pistää sunnuntaikuviaan tänne ja yrittää kerätä sympatiapisteitä itsensä haukkumisella, mutta onneksi olin väärässä! Sillan alla, Luontokuva ja Teh end varsinkin olivat erittäin hyviä miun mielestä. Niissä on näkyy kuvaajan oma ote ja kyky nähdä tilanteita (etenkin Sillan alla ja Luontokuva, viimonen kuva nyt on muuten vaan mukava).
hyvin löydettyjä paikkoja ja hetkiä. tästä olis voinut karsia huoletta pois ton mihin et itsekään ollut tyytyväinen ja lisätä monta parempaa tilalle. mustavalkoisen ja värikuvan yhdistely sarjassa on plussaa, mutta tyylitaju pitää säilyttää silti. typerät nimet yleensä vain latistaa tunnelmaa.. hauskempaa olisi vaikka kuvasarjan ylistäminen otsikossa! hyvä hyvä, seuraavaa sarjaa odotellessa!
Kyllä mä tosta tokasta kuvasta muuten tykkäsin, paitsi noi sävyt (muualla kuin sillan alla) askarrutti. Neljäst kuva oli tavallaan mun mielestä heikoin ja kolmas ehkä hieman tylsä, mutta kuitenkin mielestäni sopivat tähän settiin.

Toi näyttelyn nimi on tosiaan yks niistä sisäpiirivitseistä, kun nyt päätin vaihteeksi Aukeaan tavaraa laittaa, niin en jaksanut nimeä miettiä kauaa. Pahoittelut "katsojien aliarvioinnista" jos joku sen sellaisena kokee ;). Odotin kyllä karumpaa vastaanottoa, tuntuu ihan että oon menettäny särmäni kun mietin miten aiemmin kommentoitiin joitakin settejä ;).
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.84 (171 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty