Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Suomenlinna

Juhani Vanhala

Tuomiokirkko

Keskiarvo: 3
Linnoitus 1

Keskiarvo: 2.2
Linnoitus 2

Keskiarvo: 2.8
Kanttinauhatalo

Keskiarvo: 2.3

Annetut kommentit

Hieno paikka tuo Suomenlinna, kuvatkaan ei ole huonoja - aika tavanomaisia kylläkin. Tai paremminkin paikka on tavanomainen, koska ainakin melkein jokaisella suomalaisella on ollut mahdollisuus käydä Suomenlinnassa, eikä kuvissa ehkä siksi nähdä mitään (eksoottista). Tämä on analyysi noista pisteistä, ei minun henkilökohtainen mielipide. :)
Kyllähän tässä sarjassa niitä melko tavallisia kuvia on. 'Tuomiokirkossa' lokki on se mielenkiintoisin osa. Linnoitus 2 mielestäni paras, siinä on sellaista sinistä joka uppoaa minuun lähes muodossa kuin muodossa ja muutenkin kuva on sopivan erilainen. Kahdesta muusta 'Linnoitus 1' ja 'Kanttinauhatalo' ei kyllä jää oikein mitään käteen.
Tämänhetkiset annetut pisteet sopivat mun arviooni kuvien "parhausjärjestyksestä": Tuomiokirkko, Linnoitus 2, Kanttinauhatalo, Linnoitus 1. Ainakin tuon jälkimmäisen voisi mun mielestä pudottaa pois sarjasta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.58 (92 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty