Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Paratiisi 2009 - osa III

Petri Volanen

Kaksi erilaista mutta kuitenkin niin samanlaista aamua pienen suolammen rannalla. Perustylsästi suota taas, vaikka muutakin tyrkyllä olisi. No, josko sitten syyskuussa lopultakin jotain muuta...

Keijujen kutomista nutuista

Keskiarvo: 3
Rakkautta rannalla

Keskiarvo: 3.2
Vasten valoa, vasten vettä

Keskiarvo: 3.2
Aamunäkyjä

Keskiarvo: 4
Rantametsän tarinoita

Keskiarvo: 3.8

Annetut kommentit

Ei voi mitään, näitä katsoessa ihan herkistyy, tuon harmonian ja rauhan voi aistia.
Kovia ne ovat jälleen. Tuo "Rakkautta rannalla" omaa hienoimman seittisekamelskan ja vaikka "Vasten valoa, vasten vettä" onkin hieno, niin se on jotenkin muista irrallinen. Kolmosta sille, nelosta muille. Huikeeta, vaikkakin tosiaan hieman toistavaa :)
Petrin kuvien pisteyttäminen on turhauttavaa puuhaa - niin minun makuuni ne ovat. ei taaskaan voi kuin ihastella!
Taidan minäkin jättää pisteyttämättä. Siksi, että tää taitaa olla jo kolmas suosetti putkeen ja alkaa jo puuduttaa eli en kovin objektiivisesti osaa pisteitäni antaa. Pistäpä syyskuuks jotakin autiotupaa. :)

Enivei, paranee loppua kohti. Tykkään noista hämähäkin töistä ja ne on hienosti tallennettu. :)

Kyllä on taas Petriltä hienoja luontokuvia. Kaunista.
Kiitos ja kumarrus. Ja katsotaan sitä syyskuuta, että tuleeko kukkia vai autiotaloja vai hevosia vai maarataa... Onhan tässä vielä aikaa soutaa ja huovata. ;)
Äänestän hevosia. ;)
Minulle nämä oli pettymys (sorry Petri) Rantametsän tarinoita lukuunottamatta.. Olen nähnyt sinulta niin hienoja kuvia ko. aiheesta, että nämä tuntui liikaa toistolta... taisin olla myös hieman liian "tiukka" pisteissäni. Mutta hienot kuvasi antavat odottaa enemmän.
Enempi tuli mieleen manala, aika synkkää matskua. Vähän jotenkin sekavaks jäi osa kuvista, mutta oli noissa hyvääkin. Ekassa hyvä fiilis.
Jees, katsotaan mitä tuleman pitää. :)

Ja eipä hätiä mitiä, makuasioista on turha kiistellä. :)

Ja jos manalan meiningiltä näyttää, niin helevetin hyvä; tässä on sen verran synkkiä aikoja elettykin viimeaikoina että koen jotenkin hienoksikin sen jos se synkkyys hakematta kuviinkin tiensä löytää (vaikken itse osaa näitä synkkinä pitääkään, ennemminkin päinvastoin). :)
Huikean hienojahan nämä on. Pidin erityisesti kahdesta viimeisestä. Näistä kuvista kyllä huomaa miten tärkeää on oikeanlainen valo yhdistettynä kuvaajan taitoon sekä kohteeseen. Aikaisin on herätty mutta kuvat ovat kyllä maksaneet vaivan...
Nämä kuvat ovat minunkin makuuni aivan täysin. Mielestäni upean tunnelmallisia kuvia, jotka ovat teknisestikin moitteettomia. Korkeita pisteitä nämä minulta saivat, varsinkin 'Rantametsän tarinoita', 'Vasten valoa, vasten vettä' ja 'Aamunäkyjä'. Pisteisiin vaikutti tietysti se, että pidän aihealueesta (sehän on selvä), mutta annoin pisteet kuitenkin harkiten ja mielestäni nämä kuvat ovat pisteensä ansainneet. Minusta nämä ei muuten ole ollenkaan synkkiä, kauniita pikemminkin.
Kiitoksia kovasti. :)

Ja kyllähän se tosiaan se valo noissa tärkeintä on, kuvaajan osalle jää kuiten aika vähän loppupeleissä, kunhan vaan väijyy sopivan kelin ja hoitaa itsensä oikeaan paikkaan oikeaan aikaan (mikä tosin ei aina ihan helppoa ole).
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.5 (236 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty