Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Splash

Juha Toppinen

Kotistudiospedeily jatkuu. "Savun muotoja" jatkoksi veden muotoja ja värejä. Onko näistä näyttelyksi? Nappaako vai eikö nappaa? Muuntelut aperturessa: rajaukset, valkotasapainon säätö, vinjetointia if needed.

Splash1

Keskiarvo: 2.9
Splash2

Keskiarvo: 3.2
Splash3

Keskiarvo: 3
Splash4

Keskiarvo: 3.1
Splash5

Keskiarvo: 2.9

Annetut kommentit

Sanotaanko niin, että jos pisarakuvat ylipäätään voivat kovin kiintoisia olla, niin nämä ovat sieltä kiintoisimmasta päästä, jos vertauskohteena on muut Aukeassa näkemäni pisarakuvat.
Sampo sen sanoi.
Aivan. Siihen lisäisin vielä, että kyllä näissä ainesta on, mutta S4 ja S5 ovat aika samanoloisia (ei täysin tosin, mutta..) muodoltaan, eikä pekkä väriero riitä "vaihteluksi" (mielestäni). Muissa kuvissa pisaran eri vaiheet ovat tallentuneet kennolle visuaalisesti kiehtovalla tavalla. Sen enempää sisältöä tämänkaltaisissa tutkielmissa ei kai oikein olekaan. Mutta kuten todettua, Aukean pisaraparhaimmistoa. Ja kiitos, Juha, että et ole nimennyt kuvia tekotaiteelliseen tapaan: "sininen hetki", "verinen kyynel", "magenta pearl" - uuh - tai vastaavaa ;)
Nämä ovat kyllä hienoimpia pisarakuvia joita olen nähnyt:)
kauniita ja upeat värit.
Kyllä mulla nappas:)
Sampo, kaima, Pia ja Päivi-Marita: kiitos kommenteista. Tosiaan joo, eipä näistä tutkielmista sen enempää sisältöä saa ammennettua, teknistä suorittamista pääasiassa ja pyrkimys mahdollisimman hyvään esteettisesti miellyttävään lopputulokseen - parannettavaa näissä kyllä tältä osin jäi, mutta harjoitellaan jatkossa lisää. Pia: ei ole pelkoa "tekotaiteelliseen" nimeämiseen - ei lähe meikäläisellä kuvien nimeäminen luonnostaan, joten se on sitten näin. Tosin sen verran jouduin säätämään, että nimeäminen piti tehdä englanniksi =).
Täysin samaa mieltä tippojen nimistä. Ne on tippoja! Splash riittää vallan mainiosti. Joskus pettyy ihan älyttömästi kun klikkaa jotain megalomaanisen herkkää otsikkoa etusivulta ja mitä näet? Kurkkuviipaleen loiskahtamassa vesilasiin. Tai jonkun tirpan puussa.

Mut joo, näiden kuvien ansioksi korostuu tekniikan hallitsemisen lisäksi rohkeat värikokeilut. Jotkut noista väriyhdistelmistä ei sinänsä ole ainakaan mun silmään esteettisiä, mutta ne sopii tällaisiin kuviin. Jotenkin korostavat myös tuota veden liikettäkin. Splash2 erottuu edukseen, ehkä siksi että siinä ei ole tuota "varsinaista" tippaa. Yksinkertaisessa muodossaan kaunis.
Olenkin miettinyt, jahka olen liian yksioikoinen kuvien nimeämisessä, mutta näyttääpä vastaavia ajatuksia olevan muillakin - hienoa! Splash2 piti laittaa sarjaan ikäänkuin rikkomaan sarjaa - hyvä jos tykkäsit Emma.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.05 (116 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty