Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Postikortteja Suomesta

Jyrki Mattila

Suomen kesän kunniaksi pari postikorttia Suomen kesästä. Kun seuraavan kerran haluatte lähteä ulkomaille niin katsokaa ensin karttaa oletteko käyneet Suomessa.

Savonlinna

Keskiarvo: 2.7
Bengtskär

Keskiarvo: 2.5
Turku

Keskiarvo: 3

Annetut kommentit

Tykkäsin kaikista.
Turun kuva oli sarjasi pelastaja, muut oli melko tavallisia postikortteja.
... eikös niiden postikortteja pitänytkin olla =)
Varmasti, mutta olen aina ihmetellyt miksi niistä tehdään niin tavallisia ja tylsiä. Aina kuvattu Kauniina aurinkoisena päivänä, jokin kaupungin perus tunnusmerkki. Normaali katukuvakin olisi vaihtelua:) Sama toistuu kaikkialla, mulla on läjä faijan lähettämiä postikortteja ympäri maailmaa ja aina niissä on joku pahuksen kappeli kuvattuna keskellä kuva-alaa ja thats it. Turun kuva todella säväytti, se ei oo se perus kuva Turun Linnasta Aurajoki takanaan:)
Tein firman markkinointiin joskus Lontoo ja Barcelona aiheiset postikortit. Parhaat tuli kun otti sellaisen reilun ysäri otteen eli paljon pieniä kuvia tarkan symmetrisesti sijoiteltuna ja törkeällä fontilla se kaupunkin nimi siihen laitaan =) Nämä nyt edustaa kuitenkin sitä mielestäni tyylikkäämpää linjaa. Begtskärin katukuva olisikin näkemisen arvoinen =) Ja minä kyllä lähetän postikortissa yleensä sen nähtävyyden kuvan vaikka veljelle viimeksi menikin Charlesin kasvokuva. Ensi kuussa sitten kokeillaan ulkomaan kuvia.
Näissä on just se hienoo, kun eivät yritä olla mitään uutta ja ihmeellistä, vaan "ihan vaan postikortteja". Niitäkin tarvitaan.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.77 (99 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty