Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Urheilu on sporttia

Tuomo Tenhunen

Eka työpäivä

Keskiarvo: 3.4
Nuuska

Keskiarvo: 2.9
Ruotsalainen

Keskiarvo: 3.5
Käsipalloa

Keskiarvo: 3.3
Hedari

Keskiarvo: 3.3
Fani?

Keskiarvo: 2.3

Annetut kommentit

Kerrassaan loistavia urheilukuvia. Hedari on ihan mieletön ja Fani? kuvan yhdistän väistämättä suomalaisen futiksen katsomoon. Tosin en ole varma, onko se sieltä vai jääkiekosta.
Hupsista hups! Mahtavaa ku jotku käyttää lahjaansa sen ratkasevan ajanhetken löytämiseen :) Eka työpäivä tekee hassusti mielleyhtymää arkipäivään, jossa aloittelevaa työntekijää laitetaan urakalla kyykkyyn. Kakkahan siinä tahtoo tulla.. :(

Nuuska toimii sen jälkeen ihan mainiosti, kun pallo menee ekan kuvan tavoin ikään ku taskuun - siis ekassa kuvassa haaroihin ja tokassa tuohon pään ja käden muodostamaan kuoppaan. Ehkä vähä kaukaa haettu, mutta se ainaki tuli mulla ekana mieleen. Nuuska taas sitte oli mainio aasinsilta ruotsalaiseen. :) Hei, onkohan tää tällanen hassuttelutarina, tulee kysyttyä. Ruman karheat pärstävärkit saa jatkoa seuraavassa, ja heps kukkuu, käsipallomokella näyttää osuneen pallo naamaan. Ja sillonhan kypärä lentää ja burana auttaa. :)

No, tohon viimeseen kuvaan se sitte jäi. En keksiny yhteyttä, vaikka yritin vääntää. Siinä se rajauski on jo niin tiukka, että tulee ihan mietittyä, että oliko siellä oikeesti kuitenki sen verran porukkaa, että piti noin rajalle vetää.

Eka työpäivä, ruotsalainen ja hedari toimivat mainiosti yksinäänki, lehtikuvina. Bravo! :)
erittäin hyvää settiä, omat suosikit eka työpäivä ja hedari. Hyvä kuvakulma ja graafisuus työpäivässä ja erittäin hyvä oivallus ja ajoitus hedarissa. Urheiluihmisenä näkisin Aukeassa enemmänkin urheilukuvia.
Loistavia, hyvin vangittuja Tilanteita!
Olisipa lehtien urheilusivuilla tällaisia kuvia, niin minäkin paatuneena penkkiurheilun vihaajana voisin niitä selata. Ihan nauratti.
Näyttää siltä, että osin ainakin leipä pöytään kannettaisiin urehilukuvauksella vai? (osaan noihin paikkoihin ei taida olla asiaa ilman lehditökorttia/avustajan korttia tms)Jos ei kanneta, kannattaa tarjota paikallisiin aviiseihin:)

Hyvä humoristinen näyttely.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.17 (186 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty