Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Marraskuu

Kaisa Erkkilä

Eräs sumuinen, pimeä ja ankea päivä marraskuussa. Ajattelin katsoa, saako sellaisesta päivästä mitään tallennettua muistikortille. Yhdestä kuvasta poistettu häiritseviä katuvaloja ja osa kuvasta muunnettu mustavalkoiseksi, mistä johtuen kategoria "Muunneltu".

- 1 -

Keskiarvo: 2.7
- 2 -

Keskiarvo: 3.5
- 3 -

Keskiarvo: 2.5

Annetut kommentit

kivasti värit vaihtuvat epätodellisuuteen melkein paljastaen puista sisimmät
Kiitoksia tähänastisista kommenteista. Kerrankin näyttää omakin arvio kuvista menevän yksiin muiden mielipiteen kanssa, ainakin jos noita pisteitä katsoo. Ensimmäisessä kuvassa rajasin hieman oikelta pois, kun siellä puut olivat lähinnä pusikkoa, mutta voisivathan ne tietystä siellä kuvaa tasapainoittaa. Rajasin myös vasemmalta pois niemen (utuinen järvenselkä jäi siis ikään kuin salmeksi). Kumpi parempi, en tiedä. Laitanpa sen rajaamattoman kuvan erillisenä esille kuvieni joukkoon, jos joku haluaa käydä katsomassa ja vaikka mielipiteensä ilmaisemassa.

Viimeisen värikkään kuvan laitoin mukaan juuri tuon värien vaihtumisen takia, vaikkei se itsessään kuvana välttämättä niin ihmeellinen olekaan.

Oikein kaunis kolmen kuvan sarja, joskin ehkä ensimmäinenkin kuva olisi voinut olla jokin tietutkielma. Erityisesti kakkonen hivelee mun silmiä 5 pisteen edestä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.92 (113 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty