Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

berliini i

Keijo Kuuttio

kokoelmasävyinen tarina runoja. omistettu nimettömälle.

berliini i
Keskiarvo: 4
eri elämissä
Keskiarvo: 4.2
alku iltaan i
Keskiarvo: 4.2
fantasioimme vakavista rikoksista
Keskiarvo: 4.1
sunnuntai iltapäiväneljältä
Keskiarvo: 4.4
kylmä sota i
Keskiarvo: 4
sunnuntai aamuyöneljältä
Keskiarvo: 3.8
mustahiuksinen naiseni
Keskiarvo: 3.7
alku iltaan ii
Keskiarvo: 3.7
mystic disco
Keskiarvo: 4.2
kylmä sota ii
Keskiarvo: 4.1
berliini ii
Keskiarvo: 4.3

Annetut kommentit

Oli kyllä aivan upea kokoelma! Yksi auhean parhaista. Muutama runo jätti lokakuiseen lämpötilaan, mutta niillekin oli pakko antaa ehdottomasti nelonen, jotta kokonaisuus saisi ansaitsemansa arvon. Tää on kyllä klassikko. Jos nyt jotain pitäis nillittää, niin kyllä tästä pystyt vielä tahtoessasi reilusti parantamaan, nyt oot erittäin hyvällä tiellä.
Kyllä vaan, Antti on jäljillä. Tämä on ehdottomasti Aukean mittapuulla niitä suuria kokoelmia, joita tulee kaiholla muistelemaan ja joskus aina tänne palailemaan. Erinomainen setti. Kiitos näistä.
Kovin paljon en ole aukeasta runoja vielä lukenut, mutta jos verrata pitää niin tästä olen ihan kaikkein eniten pitänyt. Ja niin paljon pidinkin että laitoin vitosen kaikille runoille. Hioutunutta tekstiä rosoisesta elämästä.
Oi tätä pienen ihmislapsen elämätä juu... Hyvää settiä! Seuraavaksi Dubliniin!
Kiitoksia kaikille kommenteista.
Oli kyllä hyvä kokoelma. Itsekin havaitsen tässä jotain tulevan klassikon makua. Ehdottomasti yksi parhaimmista kokoelmista, mitä olen lukenut vähään aikaan.
Tyly ja koruton setti, ja samanaikaisesti rikas, runsas ja elämäniloinen. Miten teet tämän? Mikset kirjoita suoraan kustantajalle? Miksen lue näitä rumasti kuvitetuista kansista?
Jees, viimeksi taisin nillittää hieman runojen puuduttavuudesta ja pituudesta. Nyt olivat sopivan mittaisia. Monta täysosumaa, mutta muutama sinun asteikollasi vaisumpi runo. Sinulle tyypillisiä loistavia kielikuvia( ja kielikuvia yleensä) oli mielestäni nyt vähemmän. Tarkoituksellista? Hieno kokonaisuus taas! Jani kiittää ja kuittaa!
En kaivannut edes Hessu Hopon naurua. Kiitos näistä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.06 (131 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty