Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Bodleian ja mänty

Janne Mankila

Kuvissa Bodleian Library Oxfordissa ja mukavan oloinen mänty Rukan juurella. Kummassa on enemmän alkuvoimaa?

Tuota Divinity School -hallia käytettiin Potter-leffoissa lavasteena. Kuka arvaa, mitkä kohtaukset? :)

Englanti - Oxford - Bodleian Library - Divinity School

Keskiarvo: 2.7
Suomi - Kuusamo - Ruka - Mökin piha

Keskiarvo: 3.2

Annetut kommentit

Hyvä idea, Janne!
Hienosti nähty!
Hyvä kuvasarja, Potter homma jäi vähä vaivaamaa kyllä. Pakko myöntää:)
Olisko ruokasalikohtaus? tää on ihan vaan heitto, en muista varmaksi vaikka olen katsonut Harry Potterit ja jotain tuttua tuossa kuviossa on. Mukavia kuvia, erilainen katsantokanta kohteisiin.
Saattaapi olla vähän liian vaikee, koska muistaakseni niissä kohtauksissa ei tota kattoa hirveesti vilauteta. Mutta ei oo ruokasali. :)

Kiitos tosi kannustavasta palautteesta! Nää on mun lempparikuvia, nimenomaan parina, koska samalla nää on muistoja kahesta tosi sydäntä lähellä olevasta paikasta ja hyvistä ystävistä.
hyvä janne! hyvin nähty.. tässä taas olisi kaivattu pisteytystä sarjalle. yksittäisinä kuvina ei huiman erikoisia, mutta sarjana toimii mukavasti; iankaikkinen luonto vs ihminen, kumpi taipuu ennemmin..
harry potterista en osaa sanoa, kun ei valitettavasti kuulu kaveripiiriin :)
Okei kerro jo Tylypahka vai ministeriö, muuta ei todellakaa tuu mielee, mis toi vois olla kuvattu.? Kerro ees leffa. Oon kaikki kattonu viimesintä lukuun ottamatta monesti ja mua todella häiritsee etten moista yksityiskohtaa oo huomannu!
Eehe! :) Tylypahkassahan ne kohtaukset tapahtuu, mutta sielläki on niin paljon paikkoja, ettei se taia paljastaa tarpeeks? No, ekassa ja tokassa leffassa siellä vieraillaan eniten - en ees muista onko kyseistä salia käytetty muissa. Taitaa olla kolmosen loppupuolellaki. ;)

Iljalle ja Jarille haluisin sanoo, että omastaki mielestä nää ois vähä orpoja yksin. Ja tosiaan, Boddiksen kuva yksinään ois ollu ihan suoraa toisten ihmisten taidon ja kauneuden varastamista. Ja toisaalta, niin ois ollu toka kuvakin. Taiteilijana oli vaan ite luonto - en minä sitä puuta pystyttäny. :)

"Boddis" ehtiki kiintolevyllä lojua muutaman kuukauden ilman, että pidin sitä itse muuna ku muistoräpsynä. Sitte yks päivä keskellä talvea löysin itteni kattelemasta puun juurelta taivaalle. :) Siinä hetkessä se kauneus mun mielestä oli. Se oli muuten tosi mukava tunne. Kai tää on jotenki kannustavaki juttu, että ne vanhat, ns. turhat kuvatki voi joku päivä saada uuden arvon.
Sairaalasiipi?
Ha! Osuit, Sari! :)
Jes, pakkomyöntää et tuli leffat katottuu todella tarkkaan :), mutta uteliaisuus vain voitti.

Tämä toimisi paremmin kuvaparina, diptyykkinä.
Jep, saatat olla oikeassa, Jouni. Tuolla ykköskuvan kohalla muistaakseni sanoin siitä, että jos olisin mökkini seinälle laittamassa kuvia, tulis nää vierekkäin - kuvaparina. Tää esillepanotapa oli mun mielestä lähinnä sitä suunnitelmaa. :)
janne osaa taas. :) nää on upeita, mutta mitään vähempää en toki odottanut ees. ^^ tykkäsin kyllä tuosta puukuvasta enemmän. niin.. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.96 (79 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty