Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Valoa pimeässä

Tiina Kaakkuriniemi

Oli esillä 1.10-31.10.2009 Tornion pääkirjaston aulassa.

Kaksi ensimmäistä työtä olen julkaissut täällä aiemminkin. Jos se häiritsee, ne voi jättää kommentoimatta ja pisteyttämättä:) Päätin kuitenkin laittaa ne tähän, koska ne kuuluvat kokonaisuuteen.

Chiaroscuro-kokeilu

Keskiarvo: 3.9
Siivetön

Keskiarvo: 4
Kristiina

Keskiarvo: 4.3
Tuuli

Keskiarvo: 4.3
Valoa pimeässä

Keskiarvo: 4.5

Annetut kommentit

Aukean parhaimmistoa, helposti.
Kyllä. Upeita teoksia kaikki! :)
Odotan malttamattomana uusia julkaisujasi. Laitoin sinut kirjamerkkeihin.
Hienoja, mutta hieman kankeita. Jopa mallien asennot on jotenkin väkinäisiä.
sangen suuresti ihmetyttää nuo ykköset ja jopa kakkoset näille teoksille... taitaa olla kateellista porukkaa liikkeellä?
^ Tällaisestako ei siis voi olla pitämättä? Voi vain tykätä tai olla kateellinen?
Aukean arvosteluasteikko ei valitettavasti ole "en tykkää yhtään" - "tykkään ihan sikana" vaan "tosi huono" - "erinomainen"... Vaikea pitää millään kriteereillä näitä teoksia tosi huonoina, mutta ymmärrän, että objektiivinen arviointi on aika haasteellista... Kannattaisi varmaan ylläpidon miettiä nuita numeroiden sanallisia kuvauksia, niin sitten jokainen sais ihan rehellisesti painaa ykköstä, sillon kun subjektiivisesti ei tykkää yhtään, ilman että joku minunkaltaiseni siitä huomauttaisi.
Juu, olisihan se ihan kiva tietää, mikä näissä on niin huonoa... nimettömänäkin kun voi kommentoida.
Mutta eihän taide ole kilpailu. Kyllähän nämä taulut kertovat taiteijan taidosta siitä ei pääse minnekkään. Annoinhan itsekkin isot pisteet ja tarkoituksella. Siivetön ja varsinkin Valoa pimeydessä koskettivat. Siksi että niistä löytyy muillekkin jotakin.
Eihän kukaan muu kuin taitelija ja malli voi saada irti mitään muotokuvasta. Ainakaan minä.
Aivan upeaa. Olen mykistynyt lahjakkuudestasi!
...? Mitä niille ykkösille tapahtui?
Huh, hienoa hienoa!!
Hienoja töitä, hyvä Tiina! Kiinnostaisi tietää ovatko henkilökuvat valokuvista piirrettyjä vai eläväämallia? Olet saanut hyvää jälkeä akryylillä.
Valokuvista. Hermot olisivat menneet sekä minulta, että kavereiltani, jos olisin heitä elävinä malleina käyttänyt.
Niinhän se on, ei taide ole kilpailua, taulusta joko tykkää aiheesta riippuen, tai sitten aihe ei miellytä, vaikka taulu olisi maalattu teknisesti ja väreiltään kuinka hyvin. Kahden eri taiteilian työt eivät koskaan ole vertailukelpoisia, koska toinen käyttää öljyä ja toinen akvarellia ja kolmas mitä milloinkin,lisäksi pohjat ovat joko kangasta, tai vaikkapa puuta, myöskin toinen käyttää eri tekniikkaa, joita on kymmeniä erilaisia. Jos ne taulut nyt kuitenkin pitää laittaa paremmuusjärjestykseen, niin onhan aivan selvää, että kun joku täräyttää ykkösen kenkkuillekseen, niin yksinkertaisen matematiikan perusteella pitää saada kolme viitosta, jotta keskiarvo neljä säilyisi. Mielestäni pitäisi laskea kaikki pisteet yhteen, niin se eliminoisi sitä tahallista ykkösten antoa, silloin se ykkönenkin olisi siinä lisäpisteen antamassa ja nostamassa kokonaispistemäärää.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.23 (145 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty