Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Revontulet

Tuomas Sydänmetsä

Revontulia :)

Repo1

Keskiarvo: 3.5
Repo2

Keskiarvo: 4.1

Annetut kommentit

Höö! Jännä kuulla, ettei porukat oo nähny tällasia ennen. Joskus tulee oikeen ylpistyttyä siitä, että asuu pohjosessa (vaikka maantieteellisesti en siellä päin asuiskaan).

Mutta mutta.. Pidin kakkoskuvasta kyllä, se miellytti hiljaisuudellaan. Mutta se mutta, nii... Ykköskuva on aika.. laimee. :/ Jotenki ku suljen silmäni, mietin jonku rakennuksen sommiteltuna aistikkaasti vasempaan alareunaan ja hehkeät taivaan sammaleet pakenemaan oikealle päin.. Se näyttää hienolta. Mutta sitten ku katon tuota kuvaa, ei se enää näytäkkään siltä. Se on vaan hieman kömpelö. Vaikee sanoo.

Ja nyt ku ilkeillään, nii ilkeillään kunnolla. Kakkoskuvakin vois jatkua pidemmälle vasempaan reunaan. Kumpa se ois 2x1 -kuvasuhteessa, että vasen reunakin antais silmille tilaa vaeltaa ja tunnustella upeaa tilaa.
Kauniita kuviahan noi olivat molemmat, minä aina joka asiasta erimieltä muiden kanssa pidän enemmän ykköskuvasta:) Rajausta siinä olisi voinut miettiä hiukan erilaiseksi mutta muuten todella kaunis.
Kyllä näitä etelämmässäkin on, ei tosin noin kauniita. Täällä kaupungissa lukuisat muut valot häiritsee niin, että revontulten parhaat sävyt jäävät niiden varjoon.
Pohjoisessa kaikki on kauniinpaa:)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.82 (167 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty