Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Vuosi 2009

Petri Volanen

Vuosi 2009 jatkui työttömänä, kuinkas muutenkaan. Ansiosidonnainen mahdollisti jonkinmoiset kuvausreissut kunhan tinki sitten jostain muusta, vaikkei tässä enää paljon tingittävää olekaan - kuvausreissuja lukuunottamatta. Hirvittävän monta reissua jäi tekemättä rahanpuutteen vuoksi, mutta tulipa toisaalta tehtyä monta reissua jotka olisivat paremman työllisyystilanteen aikana jääneet tekemättä.

Tammikuu

Keskiarvo: 3.1
Helmikuu

Keskiarvo: 3.3
Maaliskuu

Keskiarvo: 3.2
Huhtikuu

Keskiarvo: 3.3
Toukokuu

Keskiarvo: 2.9
Kesäkuu

Keskiarvo: 3.6
Heinäkuu

Keskiarvo: 3.5
Elokuu

Keskiarvo: 3.3
Syyskuu

Keskiarvo: 3.1
Lokakuu

Keskiarvo: 3.8
Marraskuu

Keskiarvo: 3.5
Joulukuu

Keskiarvo: 3.4

Annetut kommentit

Hyvä poika !!
Jälleen ihan kelpo kuvia, Marras-,Heinä ja Lokakuu iskivät parhaiten. :)
Oho, täähän lähtikin rivakasti liikkeelle. Isot kiitokset, hyvä jos tuolta sekametelisopasta saa suosikkejakin esiin kaivettua. Kiitos. :)
Mainio kuvakirja kuluneen vuoden kuvaustapahtumista! Ylläpito jälleen hyvin ajan tasalla.
Huhtikuinen hirttovalo avaa helposti oven pimeään. Jos sen saa sammumaan, lokakuun loskat eivät lannista. Oikeastaan tuo ingressi olisi riittänyt - tuntuu, että se piti sisällään sarjan kuvat.
Kelpo otoksia, näitä passaa katsella. Lokakuu aivan mykistävän hieno!
Aikamoinen sekametelisoppa kyllä, mutta vaikuttaa kuitenkin harkitulta. Kaikki ei kauheesti sytyttäny, eniten loka- ja joulukuu. Elo- ja syyskuussa on sävyiltään silmää miellyttävät, mutta muuten ei jaksanu innostaa.
Vuoden jälkimmäinen puolisko mun mielestä valokuvauksellisesti menestyksekkäämpi :) Mut ei yhtään paha tuo alkuvuosikaan.
Kiitoksia. Ja positiivista on tuo jos on ikään kuin vuoden loppua kohden paremmaksi mennyt. Sehän pitää paikkaansa ihan siinäkin mielessä että tammi- ja helmikuun kanssa ei liikaa valitsemisen vaikeutta ollut paitsi siinä ettei ollut liiemmälti mistä valita, kun taas jostain huhtikuusta eteenpäin alkoi olla jo runsaudenpulaa. Onneks nyt on tää talvi - noin niin kuin ensivuotta ajatellen... :)
Mielenkiintoisia ja onnistuneita kuvia kotimaisemista. Mukava nähdä ne jonkun muun silmin. Mieleeni oli erityisesti helmi- , kesä- ja lokakuu vaikka Korkealaatuisia ovat kaikki. Ehkä ensi vuonna löytyy elokuun kuvasta holjien tunnelmaa...
Mukavaa että tuntuu vähän hajontaakin noiden suosikkien suhteen löytyvän. Mutta Holjat jää kyllä multa 99 prosentin varmuudella kuvaamatta tänäkin vuonna - siinä on sen sortin kissanristiäiset ettei oo ainakaan tähän mennessä ollut ensimmäistäkään syytä mennä (paitsi tietysti olut mutta sitähän saa halvemmalla kaupasta)... ;D
Kesä on mun aikaa, sitä jo odotan, toukokuu tuo mieleeni löpölaskun=( autsi se sattuu, kesäkuussa näen keijuen piiloutuvan, heinäkuu ripaus jo mennyttä kesää, lokakuu tottakai upea niin kuin edellä on tullut mainittua, joulukuu vielä, tuota on mukava katsella ikkunan takaa=)
Tuo oli kaunis kommentti - kiitokset siitä! :)
Hyvä vinkki muillekin: 12 kuvaa sarjaan ja ainakin ulkokuvat oikeille kuukausille.
Joo, suosittelen. Pistää katsomaankin noita kuvia vähän tarkemmin ja toisin silmin, siinä valintavaiheessa siis.
upea sarja!
Kiitos! :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.35 (508 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty