Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Palaan kantaisieni jälkiä

Reetta Niinisalo

Unia, ja niiden kautta todellisuus.

Pienen tauon jälkeen kirjoitin taas jotain. Otan mielelläni vastaan kaiken palautteen, varsinkin rakentavan kritiikin. :)

I
Keskiarvo: 4.1
II
Keskiarvo: 3.8
III
Keskiarvo: 4.1

Annetut kommentit

Erinomaista sinulta, kuten monta kertaa aiemminkin. Vaikeaa tästä on kyllä rakentavaa kritiikkiä löytää, kun on valmista runoutta. Hienoja runoja, kiitos näistä.
Muita runojasi lukematta tuntui hiukan hankalalta päästä kiinni tyylilajiin. Kauniit pienet runokuvat seurasivat rytmikkäästi toisiaan, välillä lähes luettelomaisestikin (niin kuin kolmannessa runossa). Kiinnitin huomiota myös nopeisiin siirtymiin: tokassa runossa vaihdettiin asemaa kaksi kertaa sanalla yhtäkkiä, kolmannessa samaa sanaa käytetään kerran. Kiinnostavia ja särmikkäitä runoja, ja vaikka en yksityiskohtaisia parannusehdotuksia osaakaan antaa niin joillekin särmille en löytänyt perustetta.
Kiitos!
Nämä ovat kauniita ja vahvoja! Kiitos!
Ensimmäisestä pidin eniten. Kuten sanottua runoista tulee lämmin olo. Kauneus on miltei pakahduttavaa. Henk.koht.runojen tematiikka ei ole ihan sitä mikä on minun mieleeni. Hyvä kokonaisuus kuitenkin. Kiitos!
Ei hassumpi, luin ekana että kantasieni jälkiä ja se toi otsikkoon metsäisen tunnelman, joka olisi ollut ehkä vieläkin rokimpi.
Kiitos valtavasti kaikille tähän asti kommentoineille.. :) Tosi kiva kuulla kaikkia mielipiteitä, ja neuvot ja kritiikki on juurikin hyvästä.
Tämän tyyliset runot ovat vaarassa aina sortua sellaisen pikkusievyyteen ja nämäkin keikkuivat välillä siinä rajalla. Mutta ei kaiken aina tarvitse kertoa jostain. Maalailu on kuitenkin pääasiassa aika mielekästä hommaa. Hienoja nämä loppupeleissä olivat. Kiitos!
Hoo. Todella taitavaa ja kokonaisvaltaista sanankäyttöä. Kaikki kohdallaan ja vielä lisääkin. Tykkään ensimmäisestä runosta eniten.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4 (45 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty