Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Elokuu

Petri Volanen

Tulipa käytyä helmikuun kahdeksantenatoista. Reilut kolmekymmentä kilometriä suuntaansa viidentoista asteen pakkasessa lämmityslaitteettomalla ja aivan erityisen epäluotettavalla autolla ilman puhelinta. Päälle polvien yltäneessä hangessa kahlasin pellon poikki. Autio vaan ei unohdettu.

Enää.

Elokuu

Keskiarvo: 3.8
Ennen

Keskiarvo: 3.2
Venetsia

Keskiarvo: 3.3
Kotiliesi

Keskiarvo: 3.6
Talvi

Keskiarvo: 3.8
Aika

Keskiarvo: 3.4
Nyt

Keskiarvo: 3.4
Tyhjä

Keskiarvo: 3.2

Annetut kommentit

Aivan mahtava sarja kuvia! Ja aivan yhtä varmasti herää kysymyksiä, mitä täällä tapahtui, millainen elämä täällä jäi kesken. Kuvia taustoittavan kertomuksen metodi on kiinnostava: se vastaa katsojalle kuljettamalla hänet epätietoisten kysymysten ja vastausten väliin jäävää polkua pitkin kuvasarjan läpi!
'Elokuu' on suvereeni sommitelma. Sen HDR on todellinen taidonnäyte: rakennus näyttää kylpevän luonnonvalossa, joka kuitenkin on kuvasarjalle sopivasti hieman vieraannuttava.
'Talvi' on vahva kuva, fairypullo ottaa vastaan keittöön yllättäen pyrähtäneen vieraan. Kuva on terävä köökistä kammariin! - Pienen kennon etuja!
'Nyt' on pelottava. Ensin katsoo nurkassa olevia siivousvälineitä. Sitten säikähtää jonkun tulleen takaa vierelle. Tyhjän takin helma ja hiha.


Hyvä jos toimii - siinä kun on tuossa tekstin ja kuvien naittamisessa aina vaaransakin olemassa. Muistanutkaan miten hieno paikka tuo oli, kerran vaiko kaksi tuolla aiemmin käynyt olin, mutta kesäaikaan ja ilmeisesti silmät kiinni. Suuret kiitokset. ^^
Komea sarja.

Mieleen tulee Tapio Rautavaaran laulama ... miten vähän meistä jääkän muistoks tulevain. vaan ehkä joku joskus ajan tomun alta...

Miksi kaikki on jäänyt näin, minne asukas on joutunut... Kysymyksiä, vaan vastausta ei saa. Joku ihminen on tätäkin kotia rakentanut rakkaudella eikä kukaan ole siitä sittemmin mitään välittänyt - surullista.
Tuota ei kait olis voinut enää tuon paremmin ilmaista. Kiitos.
Varmaotteisestipa kertoilet, muutamalla kuvalla ja sanalla. Ja vaikka noin varmat otteet onkin niin sitä varmemmin kaikki olennainen jää auki. Todella hienoa työtä!
Kiitos! Tuolla on jo ensikuun seuraava näyttely odotellut pari viikkoa valmiina, aihe on ikään kuin sama mutta teksti vieläkin vähäeleisempää, saapi sitten nähdä vieläkö toimii vai joko tulee haukattua pas... :)
Piti vielä lisätä jotain. Tällaisissa varsin yleisiä aiheita käsittelevissä kuvasarjoissa ei ehkä odottaisi kohtaavansa järin henkilökohtaisia tuntoja, mutta kun sopiva yksityiskohta löytyy niin siitä se ajatus lähteekin sitten (ja taisinpa löytää omani).
Hyvä niin. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.49 (41 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty