Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Syyskuu

Petri Volanen

Iski taas hirvittävän paha kirjankasausinnostus, että jos tuollaista A5-kokoista oikein taidepaperille... Luontokuvista jo sellaisen 60-sivuisen kuvakokoelman kasasinkin, vielä kun joskus rikastuisi että saisi edes yhden tilattua.

Nyt olen sitten kulutellut yltiöflunssaisia työttömänpäiviäni seuraavan projektin parissa, että jos Autioista ja unohdetuista jonkinmoista kanssa, Kuolleiden kirjaa tai jotain sen sorttista, missä kuvien rinnalla kuolleet tahi kuolevat kertoisivat kuvitteellisia tarinoitaan mahdollisimman 'vähäeleisesti'.

Tästä piti tulla elokuu, mutta koska tuolla meikäläisen profiilisivulla jo tähän liittyvä elokuu on, pitikin tehdä tästä syyskuu. Marraskuukin on jo valmiina, itse asiassa ajattelin sen julkaista tässä ja nyt mutta taidankin tirvaista näytille tämän, vaikka näistä kuvista mahtaa osa jo täälläkin nähtyjä olla. Toivottavasti tuo teksti/kuvayhdistelmä toimii - sitä kun on niin saatanallisen hankalaa itse arvioida.

Koti
Elämä
Ikävä
Murhe
Kaipaus
Hauras
Muisto
Paluu
Haave


Yhteenvetosivulle


Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty