Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Turisti

Markus Torvinen

Lomakuvia viime vuoden(2009)reissuilta.

Keidas

Keskiarvo: 3
Tioman

Keskiarvo: 3
Pietarinkirkko

Keskiarvo: 3.1
Bangkok

Keskiarvo: 2.6
a symphony of light

Keskiarvo: 3

Annetut kommentit

Kyllä nämä keskivertoa parempia turistikuvia oli.
No, jos "keskivertoturistikuvalla" tarkoitetaan sellaisia kuvia, jotka on ottanut valokuvia satunnaisesti räpsivä mattimeikäläinen, niin oon tomin kanssa samaa mieltä... Hieman enemmän valokuvasta harrastaneen turistin kuva-albumissa nämä ovat mukavia, mutta loppujen lopuksi aika tavanoimaisia, lähinnä lomaa dokumentoivia kuvia. Mutta näinhän sanoo sarjan saatetekstikin, joten täysin ajavat asiansa :)
Juu Sampo.
Pitkälti samaa mieltä kuin edelliset, ja tuota Sampon loppulausetta jäin miettimään, ja että onko se sitten kuitenkaan hyvä lähtökohta taidefoorumilla julkaisemiseen, esitellä kuvia tuolta pohjalta? Turisti itse hahmona ja näkijänä jää nyt hyvin etäiseksi hahmoksi. Minusta turistiperpektiivi pitäisi tematisoida paremmin. Jokamies kätkeytyy nyt tavanomaisten kuvien taakse. Vaikea nähdä edes ironiaa tuossa. Mutta arvostelen tässä nyt ideaa, en niinkään kuvia, ihan mukavia ovat.
Näyttelyn etusivulla sanot, että nämä ovat lomakuvia. Lomakuvissa odottaisi näkevän kuvia matkaseurasta ja muuta lomamaista menoa. Nämä on postikorttimaisia, etäisiä ja elottomia kuvia.
Edellisen kanssa vähän samaa mieltä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.95 (136 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty