Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Pitkäperjantai

Henri Puurula

Pääsiäiskävelyn satoa.

1

Keskiarvo: 2.1
2

Keskiarvo: 2.7
3

Keskiarvo: 2
4

Keskiarvo: 2
5

Keskiarvo: 2.9
6

Keskiarvo: 3.6
7

Keskiarvo: 2.2

Annetut kommentit

Kiintoisia kuvia, mukava ote. Itse ehkä jättäisin kuvat 3, 5 ja 7 pois sarjasta.
Jos tästä sarjasta pitäisi valita yksi kuva, niin se olisi ehdottomasti nro 5, kirkkaasti paras.
Kokonaisuutena muuten melko ehjä, mutta toi kuva 4 kusee värillisyytensä vuoksi. Muuten oli aika tunnelmallista digi-mustavakoa.
'Pitkänäperjantaina pilvet maassa mataa, pitkänäperjantaina pilvet itkien sataa.' Näin meillä ja muissa Pohjoismaissa. Muualla puhutaan hyvästä, pyhästä tai suuresta perjantaista: kuolemalla kuoleman voitti. Kaksi, kolme ja neljä eivät ryve siinä määrin murheen alhossa, kuin sopivaa olisi eli ne poistaisin. Lopuista hetken herkistymisellä syntyy se alakulon tunne, joka tuntuu - yllättävän voimakkaana.
Kiitoksia palautteesta! Otin tarkoituksella sarjaan myös kuvia, joista olin hieman epävarma, ihan palautemielessä. Onneksi Kuva 5 jäi mukaan. Kuvassa 4 ja 7 on molemmissa hieman väriä mukana, 4:ssa enemmän. Ehkä jossain muuntyylisessä sarjassa sekavärit toimivat paremmin.
Ei näistä oikein sarjaa saa. Kuvat 2 ja 5 toimivat hyvin itsensä varassa, mutta loput eivät oikein yksin eivätkä sarjassa. Kaikista kuvista kuitenkin näkee, että kuvaustilanteissa olisi ollut edellytyksiä hyvään kuvaan, jostain syystä edellytykset eivät nyt täyty. Olisi hyvä ottaa tilanteeessa ensin varmat - eli perinteiset ja hyvät - kuvat pois alta ja keskittyä sen jälkeen kokeiluihin ym.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.58 (125 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty