Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Paratiisi 2010, osa I: Kevät

Petri Volanen

Näistä se sitten lähtee, Paratiisi vuosimallia 2010. Siinä mielessä eritavalla edellisvuosiin verrattuna, että nyt tähän on vähän panostettukin - veronpalautuksistakin tuli laitettua huntti syrjään ihan vaan näitä Paratiisimatkoja ajatellen, että pääsisi 'aina' kun keliä olisi, olevinaan pirullisen pakottava tarve ottaa tuosta kaikki irti vielä kun voi - ansiosidonnainen loppuu kuukauden päästä ja sitä myötä kait aika tarkkaan myös kuvailut.

Mutta että tässä nyt näitä ensimmäisiä huhti-toukokuulta. Seitsemän reissua ja reilut 20 tuntia.

Olkaapa hyvät.

Kevätkylmä

Keskiarvo: 3.1
Rannalta lumotun lammen

Keskiarvo: 3.1
Untenmailta

Keskiarvo: 3.4
Satumaasta

Keskiarvo: 3.6
Kevätaamun valosta

Keskiarvo: 2.9
Keijujen kedoilta

Keskiarvo: 3.2
Unien erämaa

Keskiarvo: 2.8

Annetut kommentit

Upeita kuvia, jälleen. Mutta juuri nämä eivät tuoneet itselle oikeastaan mitään lisää niihin näitä edeltäneisiin upeuksiin. Silti, kateellisena näitä on katseltava vieläkin ja toivottavasti myös jatkoreissut onnistuvat teknisistä haasteista huolimatta.
Joo, toivossa on elettävä, vaikka viimeaikoina on kelit kusseet; puolitoista viikkoa jo edellisivisiitistä, alkaa nuo turhat kello kolmen herätykset jo kohta käydä hermoilla... :)
1:n keskupainotteisuus on vähän niin ja näin.

3:n ja 5:n ovat turhaa toisintoa.
Hiton kova sarja muutoin! En keksi näistä mitenkän "paljoa parannettavaa" joten 3-5p.
Eittämättä tää on muutenkin vähän turhan 'epäyhteensopiva' sarja, mutta pitihän sitä kevään 'omat suosikit' saada mahdutettua. Kommentistanne kiitän. :)
Hyvä väritaju on sinulla Petri. Ei kuvissa muutenkaan mitään moitittavaa.
hieno kuvasarja.
Eipä tässä voi kuin kiittää ja kumartaa. Kun nyt vaan taas pääsis... Viimeyönkin PITI olla oiva, mutta paskat; taivas oli kolmen aikaan ummessa. Tietysti nyt aamupäivällä se on taas täysin pilvetön... Tuntuu olevan hyvän kevään jälkeen tiukassa nuo suosäät.
mukava sarja mutta 3 viimestä olis vähän kuin eri kokoelma. ja 2 ekaa joku omansa myös..
parhaat ehottomasti Rannalta lumotun lammen ja Satumaasta !! satumaasta paras. voi kun olisit pistäny sen yksinään. toimis hyvin! tää sarja on aika sekava.. =) mutta laadukas kumminkin.
Joo, sekava tuli väkisinkin kun piti (äläkä kysy jotta miksi) ahtaa kevät yhteen näyttelyyn... Ja parin kuukauden aikana ehti kelit vaihdella pakkasista liki hellelukemiin niin senhän nyt arvaa... :)
Aikanen lintu kuvan nappaa.
Näin tekee, jos tekee; viime yönä liikenteeseen 2:55 ja suolle vain nähdäkseni miten pilvet peittivät auringon juuri ennen auringonnousua. Aina ei voi voittaa... Korvaushoitona kolmen tunnin suoseikkailun jälkeen kävin vielä tallilla, kaksi ja puoli tuntia kuvailin hevosia ja tallikissaa, tuloksena ehkä jopa yksi kuva. Tänään on taas ollut EPÄonnistumisprosentit kohillaan... xD
Karpalo ja muurain kauneimmat, mystiset kuvat.
Hieno meininki, kiva nähdä että vähän vaihteluakin aamusumu-sarjoissa. Kakkonen ja nelonen parhaat min mielest, vitoset niille ehdottomasti.
Kiittelenpä taas, niin että kiitos. :)
Kiitos taas kerran aivan upeasta näyttelystä:))
Näitä kuvia oli ilo katsella ja ihailla:)))
Kiitos - toivon mukaan on vielä lisääkin tulossa... ;)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.16 (274 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty